promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kutyát sem érdekelte, mégis folytatódik a TV2 sorozata
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TV2 a katasztrofális nézettség ellenére úgy döntött, folytatja a sorozatot, csak nem a fő csatornáján.

2021. augusztusában indult el az Oltári történetek című dokureality-sorozat, amelynek első évada mindössze 5 részből állt. A széria hatalmasat bukott, hiszen nagyobb érdektelenséget produkált, mint a csúnya halált halt Bödörék levetített utolsó része.

Mind ez idáig nem volt szó róla, hogy a TV2 mikor óhajtja folytatni ezt a minden szempontból felesleges sorozatot, de nemrég megjelent egy hivatalos közlemény, amiben az áll, hogy

február 21-én visszatér az Oltári történetek, de most már nem a TV2-n, hanem a Super TV2-n. A sorozat epizódjait minden hétköznap este 21 órától láthatják majd, akinek nincs jobb dolga estére.

A sorozat minden epizódja egy-egy esküvő köré épül, és hétköznapi párok nem átlagos történeteit mutatja be. Az Oltári történetekben a színészek mellett ismert emberek is szerepet kapnak, például az Exatlon field riportere, Nagy Réka, a Farm házigazdája, Gáspár Zsolti, de szerepel egy-egy epizódban Molnár Andi, Hegyes Berci, Hajas László, Konkoly Ági, Vincze Lilla, s még sokan mások.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás