promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Britney Spears teljesen kiakadt húgára, amiért feltárta a magánéletüket
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Britney családban folytatódnak a botrányok - ezúttal a két testvér között zajlik a konfliktus.

Nem is olyan régen történt, hogy Britney Spears húga megszólalt az énekesnő gyámsági ügyének kapcsán, amiben megosztotta saját tapasztalatait. Akkori elmondása szerint nem tudott a háttérben zajló eseményekről, ha pedig tudott volna, közbeavatkozott volna. Jamie Lynn Spears nem értette, hogy Britney Spears miért posztolta a közösségi oldalán, hogy nem szeretné többet látni a családtagjait. 

Talán a #freebritney mozgalom után egy cseppet sincs szüksége az amerikai világsztárnak az ilyen típusú reflektorfényre, de húga újabb lépését mégsem nem hagyta szó nélkül. Jamie ugyanis egy egész  könyvet írt életéről Things I should have said (Dolgok, amiket el kellett volna mondanom) címmel, tele botrányokkal, amiben természetesen nővére is szerepel.

Britney szerint az egésznek csak az a célja, hogy a saját malmára hajtsa a vizet és nyerészkedjen többek között az ő szenvedéseiből. Szinte rendszeressé vált köztük a viszály, amit a hírességek az Instagram felületeiken, a szemünk előtt művelnek. Az egyszer biztos, hogy teljesen más szemszögből látják a dolgokat. Az énekesnő hatalmas szívfájdalma, hogy elvesztettnek érzi gyermekkorát, hiszen rengeteget kellett dolgoznia, míg húga mindeközben otthon élvezhette a hétköznapokat. 

A könyvben egyébként Jamie rengetegszer megemlíti Britney-t és olyan történeteket is megoszt róla, amelyeknek személyesen ő nem volt részese. Ennek ellenére szerinte mégis önmagáról és nem nővéréről szól a mű. Azt is többször kiemelte, hogy az énekesnőt második anyukájának tekintette, de az utóbbi időszakban teljesen kifordult magából. Igaz, támogatta a gyámságának eltörlését, de az ügybe közvetlenül nem szeretett volna beavatkozni, amit a várandósságával magyarázott. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás