promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Melleket és combokat villantott a Disney felfedezettje, a gömbölyű fenekű Demi Rose pedig szinte meztelenre vetkőzött Ibizán
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vanessa Hudgens, Eva Longoria, valamint két Kardashian-testvér sem akarta magán hagyni a ruhát.

Vanessa Hudgens a legtöbb ember számára onnan ismerős, hogy a High School Musicalben, vagyis a Szerelmes hangjegyekben Gabriella Montezt alakította. Akkor még vigyázott arra, hogy elsősorban az édes énekhangjára figyeljenek az emberek, de most már a bikinibe bújtatott tökéletes testét is szívesen mutogatja.

Rajta kívül a smink nélkül, kék fürdőruhában szexiző Salma Hayeket is megmutattuk, aki 55 éves korában is bomba formában van. Igazi unikum a Sydney-ben élő Sydney is, aki influenszerként és modellként igyekszik boldogulni Ausztráliában.

A Született feleségek sztárja, Eva Longoria ezúttal bugyiban pózolt a Women's Health magazin címlapján. Az arcán némi retus nyomai fedezhetők fel, de a figyelmet úgyis eltereli odafentről a narancssárga alsónemű.

Kim Kardashian pinkben, kékben és feketében is jól mutat, nem is fontos, hogy rangsort állítsunk a fürdőruhái között. Harmadik szereplőként pedig itt egy kevésbé ismert szépséget mutatunk be, Bella Thorne szintén színésznőként dolgozó féltestvérét, Kailit, aki forró és erotikus képekkel örvendeztetett meg bennünket az Instagram-oldalán.

Nagyot futott ezen a héten a Kardashian család, hiszen a szőke Khloé is félmeztelenre vetkőzött. A hölgy sok-sok év kemény edzés és diéta után is elégedetlen olykor a testével – mi ezt a véleményét egyáltalán nem osztjuk.

A hab a tortán pedig Demi Rose, aki közel 20 millió Insta-követőjének lényegében meztelenül mutatta meg magát, a rózsaszín köntös szinte semmit sem takar. A szálkásabb idomokat kedvelőknek Nadia Serlidou művészi képeivel kedveskedtünk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás