Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A pornózásért hagyta ott a munkáját - már közel 80 millió forintot keres havonta az egykori ápolónő (18+)

A pornózásért hagyta ott a munkáját - már közel 80 millió forintot keres havonta az egykori ápolónő (18+)

Színes

A pornózásért hagyta ott a munkáját - már közel 80 millió forintot keres havonta az egykori ápolónő (18+)

Színes

BTP 06:06

Allie Rae ezt az összeget csupán az OnlyFans követőivel megkeresi, és hol van még a többi.

A háromgyerekes anyuka, a bostoni Allie Rae az egyik ottani kórház újszülöttosztályán dolgozott anno. Kellett valami kiegészítés a fizetése mellé, ezért felfedezte magának az OnlyFans-oldalt, ahol szexibbnél szexibb tartalmakat töltött fel pénzért.

A kollégái egy idő után kiszúrták, hogy mit csinál szabadidejében, és ez nem egyezik a kórházi dolgozók közösségi oldalon elvárt magatartásával. Nem kezdődött el semmilyen boszorkányüldözés, a nővérnek egyszerűen döntenie kellett, hogy marad a kórházban, vagy tovább árulja a fotóit az OnlyFans oldalon – nos, ő az utóbbi mellett döntött.

„Mialatt ápolónőként dolgoztam, közben az OnlyFans fiókom követőtábora robbanásszerűen növekedett. Nem kellett sok idő, és a vezetőség rájött, mit csinálok mellékesen. Ultimátumot adtak, hogy töröljem a fiókom, vagy távozzak. Úgy döntöttem, otthagyom az ápolónői munkámat, és teljes munkaidőben a felnőttek szórakoztatásával foglalkozom. Jó döntést hoztam”

- írja a weboldalon Allie.

Az egykori nővér gyorsan meghódította a vadonatúj iparágat, és kevesebb mint egy év alatt milliomossá vált. A Mirror a friss cikkében már arról számol be, hogy Allie egy hónap alatt 250 ezer dollárt, vagyis mai árfolyamon átszámítva csaknem 80 millió forintot keres.

Vállalkozóként is elkezdett mozgolódni, így létrehozta a WetSpace nevű platformot is.

A 37 éves nőnek a férje, Steve is besegít, mivel ő készíti el a csatornára a felvételeket. A fizetős vendégek azt is láthatják, ahogy a pár jobban összemelegedik, vagyis szexel egymással.

Az elején Allie és Steve féltek elmondani a barátaiknak miből élnek, de ők teljesen megértőek voltak.

Borítókép: The Allie Rae - Lilunderwear