promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült a Netflix titka: ezekkel a gigafilmekkel készül idén a streamingóriás
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Többek között Jason Momoa, Jennifer Lopez, Daniel Craig és Chris Hemsworth is új filmekkel jelentkezik a Netflixen.

A Netflix az utóbbi években a magyar közönséget is meghódította a sajátgyártású tartalmainak köszönhetően, hiszen igyekszik szinte minden nézői igényt kielégíteni. A streamingóriás elhatározta, hogy a sorozatok mellett a filmekre is nagyobb hangsúlyt fektet, ami azt jelenti, hogy 2022-ben nagyjából hetente érkeznek sikervárományos alkotások a platformra.

Most kiderült, hogy a Netflix milyen csemegékkel készül idén, hiszen egyebek között érkezik a Tőrbe ejtve folytatása Daniel Craiggel; jön a Bosszúállók: Végjáték rendezőinek legújabb filmje, A szürke ember, amiben Ryan Gosling és Chris Evans feszülnek egymásnak; illetve bemutatásra kerül még az Enola Holmes második része is, amiben természetesen Millie Bobby Brown és Henry Cavill is visszatérnek.

Jennifer Lopez, Jason Momoa, Jamie Foxx, Chris Hemsworth, Adam Sandler, Mark Wahlberg, Kevin Hart, Eddie Murphy, Halle Berry, Ryan Reynolds és Charlize Theron is szerepelnek a Netflix idei filmjeiben, szóval felkészülhetünk pár elképesztő alkotásra, amiket semmiképp sem szabad kihagyni.

Itt lehet megtekinteni a Netflix kedvcsináló videóját magyar felirattal – nagyon sok filmből most először láthatunk jeleneteket:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás