promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenet: egy hét alatt 12 millió forintot költött el egy nő, sosem találnád ki, hogy mire – a szakértő teljesen ledöbbent
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szakértő nem értette, hogy mi történt, majd totál ledöbbent.

Az elképesztő történet nem Magyarországon történt, hanem az Egyesült Államokban, bár egy ilyen sztori nincs helyhez és időhöz kötve, mégis egy amerikai TikTok-ker osztotta meg élete egyik legfurább élményét.

Jordan Nutter amellett, hogy jelzáloghitel-szakértő, nagy TikTok-ker is, rendszeresen készít videókat a közösségi oldalára. Az egyikben azt hallhatjuk és láthatjuk, ahogy egyik ügyfelét felhívja, és megkérdezi, hogy hova tűnt 37 ezer dollár (körülbelül 12 millió forint) a számlájáról, hiszen egy héttel ezelőtt még 38 ezer dollár pihent  még rajta, most pedig csupán 1000.

Később kiderült, és a videón is látszik a döbbenetes reakció Nutter részéről, hogy az ügyfele minden pénzét médiumokra költötte, hogy megtudhassa, mi lesz az ingatlan sorsa, amelynek már majdnem a tulajdonosa lett, csupán ez a pénzösszeg hiányzott volna.

A jelzáloghitel-szakértő természetesen feltette a legrelevánsabb kérdést a bizarr szituációban, azt, hogy beszélt-e a médiumokkal arról, hogyan szerezze vissza ezt az óriási összeget. Ám erre már nem kapott választ.

Nutter TikTok-videóján végigkövethetitek az eseményeket, csupán a reakció érdekében is érdemes megnézni, hiszen a sztorit már tudjátok:

@anutterhomeloan Don’t do this, for the love of god if you want this house don’t do this. #anutterhomeloan #homebuyingtips #firsttimehomebuyer #mortgage original sound - Jordan

(via 24.hu)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás