promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Heidi Klumnak nemcsak a teste szexi – Új oldaláról mutatta meg magát
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Énekesnek állt, és első kislemezét nem is akárkivel, hanem Snoop Doggal adta ki.

Heidi Klumot mint modellt ismerhettük meg, óriási karriert futott be, de azért rajta is meglátszik az idő múlása. Mostanában ritkábban látható a kifutón, de ezen egyáltalán nem kesereg, hanem új karrierbe fogott, énekelni kezdett.

 „48 évesen adom ki az első kislemezemet. Miért? Mert még élek, és csak egy életem van. Utálnék visszatekinteni a múltamra, és úgy érezni, hogy mi lett volna, ha… Kit érdekel, ha teljes bukás lesz?”

– mondta a daláról a modellből lett énekesnő.

Úgy tűnik, hogy teljesen elégedett jelenleg az életével, bár ez nem volt mindig így. A karrierje kezdetén problémái voltak a súlyával.

„Próbáltam beleférni a ruhákba, de nem sikerült. A tervezők azt mondták: >>Nem, túl kövér vagy.<< És akkor soványabb lettem. Az egyik ügynököm megpróbált étvágycsökkentő tablettákat adni nekem, de nem sikerült. A divat hosszú utat tett meg: több a színes nő, több a forma és a méret a kifutókon. Ennek ellenére még többet kell változtatnia.”

De emellett kitért arra is, hogy a testét sosem szégyellte, és sosem volt kellemetlen a számára. A szülei már gyerekként nudista strandokra hordták, így hamar sikerült elfogadnia a saját testét.

„80 évesen is rövid szoknyát fogok hordani, ha ez tesz boldoggá. Még akkor is, ha össze kell varrnom néhányat, mielőtt belepréselném magam”

– mondta viccesen.

Első kislemeze a Chai Tea címet viseli, és Snopp Doggal közösen készítették.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás