Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Gáspár Evelin hatalmas titkot őrzött eddig – videó

Gáspár Evelin hatalmas titkot őrzött eddig – videó

Színes

Gáspár Evelin hatalmas titkot őrzött eddig – videó

Színes

BTP 21:41

Senki sem tudta kiszúrni, hogy már elég régóta új pasija van.

Gáspár Evelin és az exe nagyon viharosan váltak el egymástól, mivel a fiú nem volt hajlandó beismerni, hogy vége köztük mindennek. Végül Gáspár Győző lányának a volt barátja olyan fotókat tett közzé az interneten, amelyeken Evelin meztelenül látható, vagy lenge öltözetben. Mint később kiderült, Evelin nem tudta, hogy ezeket a képeket egyáltalán elkészítették róla.

Az ügy szépen lecsendesedett, de Gáspár Evelint nagyon megviselték a történtek, főleg úgy, hogy az egész balhé halálos fenyegetésekig fajult.

Evelin most már az új életére koncentrál. Hamarosan cukrász lesz, amibe az édesanyjával együtt vágott bele.

„Jövő héten lesz az elméleti vizsga, utána meg a gyakorlati. Mindenki azt hinné, tudok sütni, könnyű, de nem, itt nagyon sok a számolás, elmélet, angol nyelv, eléggé összetett. Alábecsültem”

– mondta a Mokkában Evelin, aki egy desszertet is elkészített, mégpedig egy Valentin-napi muffint.

Csak ezután derült ki, hogy Győzike lányának van valakije. Persze ez továbbra is titokban maradt volna, hogy ha Orosz Barbi nem kérdez rá, szóval Evelin remekül titkolta az egészet.

A lány ezután nyíltan elmondta, hogy nyár óta vannak együtt, és végre úgy érzi, hogy rátalált a tökéletes szerelem. Evelin szerint az új párja nem muffinra fog vágyni Valentin-napon – hanem inkább rántott húsra.

Borítókép: TV2 Play