promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csuti a fél országot meghatotta a posztjával – Bebizonyította, hogy aranyból van a szíve
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csuti egy igazán megható bejegyzéssel jelentkezett, amit máris több tízezer ember kedvelt.

Szabó András, azaz Csuti jelenleg élete egyik legnehezebb időszakát éli, hiszen nemrég bejelentették feleségével, Kulcsár Edinával, hogy elválnak, ráadásul azóta az is kiderült, hogy Edina máris bepasizott, ugyanis összejött a híres magyar rapperrel, G.w.M-mel. Csuti fejében még mindig kavarognak az érzelmek, viszont aki követi őt Instagramon, az láthatja, hogy folyamatosan elfoglalja magát és aktívan tölti a napjait – de most olyan dolog történt vele, amit muszáj volt mindenkivel megosztania, ugyanis egy igazán különleges pillanatot élhetett át egy idegennel.

„Egy furcsa találkozás története! Egy budapesti plázában járunk, ahol egy feltehetően hajléktalan emberre lettem figyelmes! Az utóbbi időben megvolt a magam gondja, ezért csakis azokat a tipikus, mindenki számára jól és könnyen értelmezhető jegyeket véltem felfedezni, mint az emberek jelentő százaléka, (szag, ápolatlan külső, stb…) de aztán a szemébe néztem! Nem tudom, hogy miért, nem tudom, hogy honnan jött ez a gondolat, de hosszasan néztük egymást, miközben sétáltam el mellette! Ahogy tisztult a kép és szinte némán kommunikáltunk egymással, észrevettem, hogy keresztrejtvényt fejt és a zacskók sem a tipikus, utcai megélhetés alapkellékeit tartalmazták! Könyvek voltak benne, papírlapok és íróalkalmatosságok! Beszélgetni kezdtünk és ami a legmegdöbbentőbb, hogy tudtunk, nem tartott sokáig, de gyorsan elmentem és vettem neki egy gyrost, meg marlenkát, jó étvágyat kívántam és elköszöntem, mert kezdődött az edzésem! A tesi végén a parkolóba igyekezve is ott volt az úr, gondoltam melegszik tovább, de tévedtem! Tudjátok miért volt még ott, mert nagy izgalmában elfelejtette megköszönni, ezért megvárt! Vegyük észre egymást és ne bántsuk a másikat!”

– írta Csuti.

A visszajelzések alapján rengeteg embert meghatottak Csuti szavai, hiszen a válás miatt valószínűleg hatalmas fájdalom és csalódottság van benne, amivel minden egyes nap meg kell küzdenie, miközben az egész ország a magánéletén csámcsog, de neki mégis volt ideje egy pillanatra megállni, észrevenni egy emberi pillanatot, és jót tenni valakivel, ráadásul teljesen önzetlenül.

Itt lehet megtekinteni Csuti bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás