promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka egyik új fotóján óriási hibát lehet felfedezni, vajon te is kiszúrod? - fotó
Borítókép:  TV2 Play (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Először valószínűleg te sem fogod érteni.

Rubint Réka elképesztő élményéről posztolt ma képeket és videót is az Instagram-oldalára, ugyanis élete egyik legnagyobb álma vált valóra, amikor kipróbálhatott egy igazi hószánt. A svédországi telelés egyik legjobban várt programja volt ez, amelyhez a fitneszguru azt is melléírta, hogy úgy érezte magát, mint egy kisgyerek.

Réka amúgy egy korábbi kép alatt, amelyen Schobert Norbi és Rácz jenő is szerepelnek, azt is megírta, hogy egy háromnapos Mercedes Benz Driving Events winter tréningen vesznek részt.

Réka egy másik poszt mellett azt is megírta, hogy a helyszínen -10/-15 fok van, ennek ellenére nem fáznak, a 30 perces hószíánazáshoz pedig egy speciális felszerelést is kaptak, amelyben szintén nem fáztak.

Az egyik képen azonban egy nagyon furcsa dolgot vehetünk észre, olyan, mintha a képbe belenyúltak volna, és valami végül rosszul sikerült volna. Rubint Réka egyik keze ugyanis nincs rajta a kormányon, attól egészen távol van, pedig a képen úgy látszik mintha olyan pózba lenne, hogy fognia kellene.

Csak a perspektíva tréfál meg minket, Réka csak nyújtózkodik, de ha a kép ezen részére koncentrálunk, tényleg nagyon furcsa látványban lehet részünk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás