promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszivárgott a gyönyörű szőke modell fotója az erotikus fizetős oldalról – mostantól mindent ingyen nézhetünk!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lottie Moss az egyik volt barátja miatt esett el a busás bevételektől.

A szupermodell Kate Moss féltestvére, a 24 éves Lottie Moss nem az a szégyellős fajta, hiszen simán levetkőzik az Instagram-oldalán is, akár meztelenre. Most azonban az erotikus tartalmakat pénzért kínáló OnlyFans-ról szivárgott ki egy fotója, aminek persze nem örült.

A nem piszkafa alkatú, formás szőke modell egy gyönyörű csipke fehérneműbe bújva térdepel a képen, a ruhadarab pedig nem csupán sejtetni engedi gömbölyű melleit, hanem – a jó ízlés határain belül maradva – jól láthatóvá teszi azokat.

Ma már a fotó Lottie Insta-oldalán is megtekinthető, ezzel a nem túl szalonképes megjegyzéssel:

„Te egy kib*szott drogos s*ggfej vagy!”

A kijelentés címzettje feltehetőleg az a személy, aki kiszivárogtatta a látványos fotót. A képen kívül az OnlyFans oldalon egy kis videó is látható, amelyben a modell elárulja, hogy az ínycsiklandó szettet kifejezetten a fizetős oldal miatt vásárolta.

A hírek szerint a szőkeség egyik barátja az, aki megpróbálja tönkretenni a lány üzletét. Kifejezetten arra bátorítja ugyanis az OnlyFans-követőket, hogy az ingyenes közösségi oldalakon is tegyék közzé a pikáns fotókat.

A megbántott ex-társ még Lottie telefonszámát is kitette a webre, ami aztán tényleg az aljasság netovábbja. A modell végül azzal válaszolt a kihívásra, hogy ingyenessé tette (legalábbis ideiglenesen) az OnlyFans-oldalát, pedig akár 12 fontot (5000 forintot) is kérhetne érte havonta, személyenként. A VIP-tagok pedig 100 fontot (43 ezer forintot) is szívesen leperkálnak az exkluzív tartalmakért.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás