promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka bebizonyította, hogy aranyból van a szíve: olyat tett, amivel igazán boldoggá tett egy családot
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majka egyik rajongója valószínűleg sose gondolta, hogy ilyen meglepetésben lesz része.

Majoros Péter, azaz Majka az eddigi pályafutása során nem egyszer keveredett botrányokba, de általában győztesként sikerült kikerülnie belőlük, jelenleg pedig ő az ország egyik legsikeresebb, legnépszerűbb előadója. Jelenleg is ezerrel készülnek zenésztársával, Curtisszel az idei SWING turnéjukra, aminek a beharangozó videója alatt nemrég megjelent egy kedves kis hozzászólás.

„Lizett lányom 4 éves. elég gyakran járunk a Bpark felé, az neki a »Majkakoncert« hely bár ő még sosem volt, de egyszer kívülről hallgatta picit. Most néztem a SWING jegyárakat, sajnos 3 főre ez nekünk nem megengedett . Kedves Majka, várjuk a következő Bpark koncertet”

– írta egy kommentelő.

A jegyiroda honlapján található adatok alapján 8.900 Ft-tól kezdődnek a jegyárak a turné budapesti állomására, így érthető, hogy miért lenne anyagilag megterhelő egy családnak a három belépő.

Arra viszont valószínűleg egyáltalán nem számított a kommentelő, hogy Majka válaszol neki, ráadásul ajándékjegyeket kap tőle:

„Szívesen látunk titeket:) Elteszünk nektek 3 db jegyet ajándékba. Felvesszük veletek a kapcsolatot a részletek miatt:) Szép estét”.

A szerencsés rajongó persze alig győzött hálálkodni, hiszen Majka ezzel a nagylelkű és kedves gesztussal biztos, hogy boldogabbá tette az egész család napját.

Íme egy kis ízelítő, hogy mire számíthat a közönség Majkáék fellépésén:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás