promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bárki nyerhet egy új életet a magyar Squid Game-n - interjú a Nyerj egy új életet szervezőivel
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Még lehet jelentkezni a magyarországi Squid Game-re. A Nyerj egy új életet szervezői a Promotions.hu-nak beszéltek a részletekről, és arról, hogy kik jelentkeztek eddig a játékra.

Január 31-éig lehet még jelentkezni a Nyerj egy új életet nevű játékra, ami a Netflix nagysikerű sorozata, a Squid Game, azaz a Nyerd meg az életed mintájára készül. A júniusban megrendezésre kerülő, 13 napig tartó játékban összesen 500 jelentkező vehet részt, de közülük csak egyikük nyerhet magának egy új életet, melyet a 25 millió forintos fődíjjal kezdhet meg.

Hogy pontosan mit is kell tudni a Nyerj egy új életet-ről, a játékokról, illetve az egész szervezés hátteréről, arról a szervezők elsőként a Promotions.hu-nak nyilatkoztak.

- A világ számos pontján szerveztek és szerveznek olyan játékokat, amelyek a Squid Game mintájára készülnek. A magyarországi változat miben fog eltérni mind az eredeti, mind az eddigi verzióktól?
- Az alapvető különbség a Squid Game és a Nyerj Egy Új Életet között az, hogy a magyarországi sorozat valós magyar embereket mutat be, nem épített karaktereket. Olyan valódi emberek életét, problémáit, karakterét, akikkel a nézők azonosulni tudnak, illetve ezeken az embereken keresztül a “magyar valóság” ezen oldalát is megismerhetik. A jelentkezők között vannak többgyermekes édesanyák, rendőrök, tűzoltók, és más olyan “hétköznapi hősök” is, akik megérdemlik a lehetőséget arra, hogy nyerhessenek egy új életet.

- A szervezők elsősorban olyanok jelentkezését várják, akiknek nincs munkájuk, vagy kilátástalan a helyzetük. Mivel tudják kiszűrni, hogy a jelentkező esetleg nem próbálja meg félrevezetni a szervezőket, és nem próbál meg úgy bejutni a játékba, hogy hamis információkat közöl az életével kapcsolatban?
- Elsősorban valóban olyan emberek jelentkezését várjuk, akiknek kilátástalan a helyzetük, viszont nem kizárólag csak ilyen emberek lesznek kiválasztva a játékra. Úgy gondoljuk, hogy a “kilátástalan helyzet” sok esetben relatív. Egy erre szakosodott profi castingos csapattal dolgozunk, köztük pszichológusokkal, kommunikációs szakemberekkel, akik a legjobb tudásuk szerint, kellő alapossággal fogják kiválasztani a játékosokat.

- Mind a játékok, mind a játékvezetők, és a helyszín is egyelőre titkosítva van. Mi az, amit elöljáróban tudni lehet a játékról?
- A világ legismertebb és legjobb játékait matematikusok és pszichológusok készítik el közösen, ennek megfelelően mi is ilyen szakemberekkel dolgozunk együtt azért, hogy mind a játékosoknak, mind pedig a nézőknek kellő izgalommal tudjunk szolgálni a játékok terén is. A játékok teljes mértékben titkosítva vannak, ezt sem a játékvezetők, sem pedig a játékosok nem fogják előre tudni. Minden nap a játékmester egy lezárt borítékban fogja megkapni az aznapi játékot.

- Milyen lehetőség lesz arra, ha valaki élőben szeretné követni az eseményeket?
- Több lehetőség is lesz a játék követésére. Akik online szeretnék nézni a játékokat, azok ezt megtehetik egy 899 Ft-os epizód díj megfizetése után. Annyit még azt hiszem elárulhatok, hogy ezért az összegért a nézők nem csak megtekinthetik online a játékot, de szavazataikkal befolyásolni is tudják majd az adott játékok kimenetelét, illetve megkönnyítenik vagy megnehezíthetik a játékot. Emellett a szponzoraink és partnereink jóvoltából értékes nyereményeket is nyerhetnek.

- A játék helyszínén is lehet majd élőben követni a játékot?
- Természetesen élőben is lesz lehetőség követni a játékokat VIP vendégként. A VIP vendégek személyesen, páholyból figyelhetik majd az eseményeket, korlátlan étel-, és italfogyasztás, jakuzzi használat, és még rengeteg egyéb prémium minőségű szolgáltatás mellett. Természetesen minden VIP vendég kilétét megfelelő diszkréció övezi majd. Egyéni álarcokat készítünk minden vendégnek, amit meg is tarthatnak. VIP vendégként pedig nem csak napijegy megváltására lesz lehetőség, de akár heti, vagy évad jegyeket is lehet vásárolni. Ezekhez számos extra szolgáltatás fog tartozni, természetesen prémium elszállásolás mellett. Ezekről részleteket a weboldalunkon találhatnak az érdeklődők, awww.nyerjujeletet.hu-n.

- A szervezők korábban azt írták a közösségi oldalon, hogy ha az első Nyerj egy új életet sikeres lesz, nem zárkóznak el további játékok szervezésétől. Hogyan látják, mekkora népszerűsége és visszhangja van már most ennek a játéknak?
- Megfelelő háttérkutatások után kezdtük el szervezni ezt a játékot, mégis számunkra is meglepő volt ez a hatalmas érdeklődés. Azt tudom mondani, hogy minden oldalról felülteljesítjük az elvárt számainkat. Viszont azt sem szabad elfelejtenünk, hogy ez a hatalmas “hype”, ami a projekt körül van, mekkora felelősséget jelent, és ennek megfelelően kell folytatnunk a munkánkat.

- A Squid Game hatalmas rajongótáborral rendelkezik Magyarországon is, viszont a Nyerj egy új életet nem csak a széria rajongóinak szól. Mondhatjuk, hogy egyfajta karitatív vetélkedőről van szó, ami tényleg megváltoztathatja valakinek az életét. Feltevődik a kérdés, hogy kik állnak emögött a projekt mögött? A sorozat rajongói, vagy olyanok, akik egyedi módon szeretnének segíteni az embereken?
- Az elején kimondottan örültünk annak, hogy a “Magyar Squid Game”-ként azonosítottak minket, és mi is kihangsúlyoztuk azt, hogy ez egy “Squid Game-típusú sorozat” lesz, viszont most már szeretnénk a Squid Game árnyékából kilépni, és mindenkiben letisztázni azt, hogy ez a Nyerj Egy Új Életet! egy saját brand saját arculattal, saját játékokkal,és sajátos üzleti koncepcióval. Azt, hogy kik állnak pontosan a projekt mögött, nem áll módunkban elárulni, elképzelhető, hogy ez a későbbiekben elképzelhető ki fog derülni, és lehet, hogy nagyon sokan meg fognak rajta lepődni.

- Mit gondolnak, megvan annak az esélye, hogy a Nyerj egy új életet Magyarország első olyan nagyszabású streaming-vetékedője legyen, ami körül ki fog alakulni egy külön rajongótábor, és amit aztán minden évben meg tudnak szervezni?
- Eddig minden jel arra utal, hogy erre reálisan nagyon nagy esély van, és ez a nem titkolt céljaink közé is tartozik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás