promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mit eszik a tehetős és előkelő királyi család tagja, Meghan Markle?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ismerd meg Meghan Markle színes választékát ételek terén! - Ezeket a fogásokat eszi általában a hercegnő. 

Meghan Markle elárulta, hogy fitt alakját nem csak a rendszeres jógázásnak köszönheti, de az étkezésére is odafigyel. Ha teheti, akkor friss alapanyagokkal dolgozik és ő készíti el a fogásait, mert csak így tudja biztosan, hogy mi került az ételébe. Ezt a szokását már régóta őrzi és a királyi családba való bekerülése után sem változott meg - ma is a főzés szerelmese és a családját és barátait is gyakran meglepi.

Most pedig megmutatjuk, hogy mi kerül a hercegnő tányérjára egy átlagos napon. 

Reggeli

Meghan Markle reggelije nagyban hozzájárul a kirobbanó formájához, ugyanis minden napja egy langyos citromos pohár vízzel indul. Ez elősegíti a szervezetben lezajló gyulladáscsökkentő folyamatokat és ezáltal a természetes tisztulást. A belső egészség mellett pedig a külső ragyogásához is hozzájárul az egyszerű szokás: tiszta és fényes arcbőrt varázsol bárkinek. Természetesen nem csak ez alkotja reggelijét: Sussex hercegnője odavan a zabért, amit banánnal, mandulatejjel és agave sziruppal készít. 

Ebéd 

Meglehet, Meghan nem követ szigorúan csak vegán diétát, de fogásai között gyakran szerepelnek vegán ételek. Hétköznap a növényi alapú ételeket részesíti előnyben. Az avokádó például az egyik kedvenc alapanyaga, ami nem mellesleg vitaminokban gazdag. Kedvenc ebédjei tartozik az avokádó toast buggyantott tojással. Emellett nem ritkán fordul elő, hogy halat eszik grillezett hagymával és paprikával, ami még kaliforniai gyerekkorának hozadéka.

Nasi

Meghan Markle kamrájában senki nem fog találni olajos chipseket, vagy cukros készételeket: a hercegnő csak tápláló és nyers nassolnivalókat eszik. A chia magból készülő pudingot minden héten elkészíti, ami szabályozza a vérnyomást és javítja az általános közérzetet. Néha kikap egy kis humuszt, sárgarépát és zöld leveleket is elropogtat. Meghan Markle fanatikus megszállottja a humusznak

Vacsora

A nagy lakomák Meghan hercegnő nagy kedvencei. Ilyenkor barátait és családját elhalmozza minden földi jóval, de a sült csirke kiemelt szerepet élvez a rangsorban. További kedvencei közé tartoznak más omlós serpenyős sültek is, mint például a bárány. Számára csak egy a lényeg: olyan omlós, porhanyós legyen a hús, hogy olvadjon az ember szájában. Ínycsiklandó, ugye? 

Desszert

Azt hitted, hogy Meghan Markle soha nem eszik édeset? Hát, tévedtél! Titkos receptje a csokoládécsipszből és gyömbérből készült banántortája. 

Sussex hercegnője kiemelte, hogy szerinte a hosszú és egészséges élet titka a kiegyensúlyozott étrend, ezért mindig igyekszik változatosan főzni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás