promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Három oltással, terhesen kapta el a koronavírust a gyönyörű magyar modell
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kocsis Korinna decemberben jelentette be, hogy tavasszal kisfiú érkezik a családba.

Kocsis Korinna 2009-ben nyerte meg a Miss Earth Hungary szépségversenyt, de jó ideje már modellként tevékenykedik, illetve a médiában is gyakran feltűnik. A 30 éves, sötétbarna hajú szépség decemberben jelentette be, hogy májusban baba érkezik a családjukba.

A párjáról nem sokat lehet tudni, Korinna komolyan veszi a magánélet szentségét, ezért a közösségi oldalain sem mutogatja születendő kisfiuk édesapját. Elmondása szerint hat éve vannak már együtt, és tökéletes a boldogságuk.

Most azért adódott némi ok az aggodalomra is, a leendő anyuka ugyanis terhesen, három oltással is elkapta a koronavírust. Sajnos nem vészelte át tünetmentesen a fertőzést, de mára megbirkózott vele.

„Újult lendülettel vissza a dolgos hétköznapokba. Közel két hétig húzódott a betegség, az egyik nap jobb volt, a másik nap sokkal rosszabb. Nyilván a lassú felépüléshez hozzátartozik, hogy a várandósság során az immunrendszer egyébként is gyengébb, és fogékonyabb a betegségekre, és sajnos a kezelési metódus is viszonylag korlátozott”

– árulta el Korinna, akinek a tüdejére is kezdett ráhúzódni a betegség, ezért egy hét elteltével már szteroidokat is kapott. A vérképe jelentősen romlott, aminek folyamatban van a helyreállítása, de az ex-szépségkirálynő bízik abban, hogy nem okoz semmi maradandót nála vagy a kisbabánál.

Korinna az év végét egyébként gömbölyödő pocakkal sem töltötte a négy fal között, párjával együtt ugyanis a Maldív-szigeteken kapcsolódott ki. Közben dolgozott is, fürdőruha- és cipőkollekciókhoz készülő anyagokat fotóztak vele.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás