promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Britney Spears spagettivékony tangában süttette pirosra a tökéletesen gömbölyű fenekét – videó
Borítókép:  Britney Spears / YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő rosszul is lett a napon, napszúrásszerű tüneteket szerzett Hawaiion.

A tinisztárból zabolátlan dívává változott Britney Spears az utóbbi napokban csakis bikinis képeket és videókat hajlandó posztolni magáról. Ezzel persze semmi gond nincs, hiszen nagy gonddal formált testének minden porcikáját szívesen fedezik fel az éhes férfitekintetek.

A 40 éves szőkeség egy csodás maui hotel teraszán spagettivékony tangában és melltartóban süttette magát vörösre a napon, amitől aztán kellemetlen testi tünetei lettek.

„Azt hiszem, van egy kis bibi velem. Akkor éreztem ilyesmit utoljára, amikor terhes voltam. A legrosszabb a hányinger. Alig tudok felkelni, ezért gyorsan lemegyek az edzőterembe, hogy beindítsam a szervezetemet”

– fűzte hozzá Britney a csábos videóhoz. A tünetek alapján pedig akár enyhébb napszúrása is lehet, amit nem tanácsos a test túlerőltetésével kúrálni. Az énekes sztár most attól tart, hogy a rosszullét miatt hamarosan haza kell utaznia, hogy ágyban töltse a következő napokat.

Britney elmondása szerint egyébként a zavaró tünetek nagyjából egy hónapja bukkannak fel nála kisebb-nagyobb rendszerességgel, és az ismerősi körében is vannak olyanok, akik hasonlóakat tapasztalnak.

A szőkeség egy kilót fogyott, ami másnál természetes dolog, de az ő szervezete állítólag sokkal érzékenyebb a testsúly jojózására. Mindezzel együtt hálás a hawaii ételekért és a pazar szállodai ellátásért, valószínűleg úgy érzi tehát, hogy nem valami romlott kaja okozza a problémáit.

Britney-nek egyébként még arra is volt ereje, hogy a posztja végén kiossza az állandóan körülötte sürgölődő paparazzókat:

„Ha itt vagytok, hogy csináljatok rólam még egy újabb ócska fotót, akkor b*sszátok meg, hagyjatok már végre magamra! Miért ne szaladgálhatnék akár meztelenül, ha úgy tartja kedvem?”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás