promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Konyhafőnök zsűrijének biztosan nem ismered ezt az oldalát
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok Konyhafőnök rajongó nem tudja, hogy Sárközi Ákosnak van egy nagyon romantikus oldala is.

Sárközi Ákos A Konyhafőnök VIP legutóbbi évadában bebizonyította, hogy nem csak elképesztően jó séf, de mentorként is a csúcson van. A fináléban Németh Kristóf és Tornóczky Anita voltak ott, akik mind a ketten kék kötényesek, vagyis Sárközi Ákos vezette végig őket a göröngyös úton.

Sárközi Ákos persze mind a két versenyzőjére büszke volt, de közülük csak egy lehetett a győztes.

A végső döntés során, ahol a zsűri nem csak a fináléban nyújtott teljesítményt, de a teljes verseny alatt összegyűlt tapasztalatokat is értékelte, Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő Tornóczky Anitát hirdette ki győztesnek, ezzel övé lett A Konyhafőnök VIP cím és a 10 millió forint.

 [[vid1]]

Rácz Jenő rengetegszer szerepel a médiában, de Sárközi Ákos ebben eléggé visszafogott. Pedig van egy romantikus oldala, amit nem igazán ismernek a nézők, mivel a konyhában mindig a keményen irányító Michelin-csillagos séfet látjuk.

Sárközi Ákos 2019 nyarán vette el feleségül Szegedi Évát, akivel iszonyatosan boldog. A Michelin-csillagos séfnek már akkor megmutatkozott a romantikus énje, mivel egy Deák-téri óriásplakáton tette fel a nagy kérdést szerelmének.

Most az is lelepleződött, hogy Ákos miképp kérte meg a kedvese kezét. A történetben főszereplő lett Éva kedvenc desszertje, a Túró Rudi.

„Egy tucattal is megeszik belőle naponta, így megkértem a gyártó céget, készítsen egy nagy dobozt, benne sok-sok túró rudival. Az egyikbe csomagoltattam be a gyűrűt”

- idézte a 24.hu Sárközi Ákost, aki a Best magazin különszámában beszélt erről.

A páros egy Duna-parti hotelben vacsorázott, ezután került elő a túró rudi, na meg a gyűrű. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás