promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Exatlonosok nem tudhatnak Csollány Szilveszter haláláról - ez az oka
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TV2 eltitkolja az Exatlonosok elől Csollány Szilveszter halálhírét.

Monoki Lehel, az Exatlon Hungary All Star műsorvezetője nemrég egy Instagram Live-ban válaszolt a nézői kérdésekre, mely során fény derült néhány újdonságra és változásra az új évaddal kapcsolatban.

Mind ez idáig nem lehetett tudni, hogy idén mekkora pénznyereményt vihet haza az Exatlon győztese, de Monoki Lehel elárulta, hogy ebben az évadban is egy női és egy férfi győztese lesz a versenynek, és mindketten 15 millió forintot vihetnek el.

Lehel továbbá azt is elmondta, hogy hamarosan újabb játékosok érkeznek Dominikára, természetesen ugyancsak a korábbi évadokban megismertek közül, de azt egyelőre nem tudni, hogy kik.

Mint kiderült, az All Star évadban is lesznek nemzetközi futamok is, amelyeknek ugyanúgy semmi értelmük, mint az előző szériákban, de elhitetik a nézőkkel, hogy az Exatlonnak legalább akkora tétje van Magyarország sportos jóhírére való tekintettel, mint az olimpiának. Az idei első nemzetközi mérkőzésre nem is kell sokat várni, a Magyarország-Mexikó csörtére január 31-én kerül sor.

Az Instagram Live-ban előkerült az a kérdés is, hogy az Exatlonosokkal megosztják-e Csollány Szilveszter halálhírét. Monoki Lehel elmondta, hogy a műsor szerkesztői úgy döntöttek, nem mondják el a játékosoknak a tragikus hírt, mivel a jelenlegi versenyzők közül többen is vannak, akik együtt szerepeltek Szilveszterrel az Exatlon 2. évadában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás