promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szívszorító képpel búcsúzik Csollány Szilvesztertől a legnagyobb lánya – fotó
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A 16 éves Kitti és a 13 éves Kincső is posztolt Instagramon.

Ahogy mi is beszámoltunk róla, nem rég ismét hatalmas veszteség érte a Magyarországot, mivel 51 éves korában elhunyt Csollány Szilveszter olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász.

A sportoló december elején kapta el a koronavírust lélegeztetőgépre került. Eleinte Sopronban kezelték, majd Budapestre szállították. A kiváló tornász a megbetegedése előtt edzőként dolgozott Ausztriában.

Ahogyan a Magyar Tornaszövetség (MATSZ) és a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) közös közleményében megemlíti, Csollány Szilveszter nemcsak sportolóként ért el kimagasló eredményeket, hanem kiváló férj és nagyon jó édesapa is volt.

A Bors megemlítette, hogy gyászoló feleség, Jutka közösségi oldalán folyamatosan kapja az üzeneteket. Az emberek akár ismeretlenül is részvétüket és együttérzésüket fejezik ki.

Az olimpiai bajnoknak három lánya született: Szimóna, aki édesanyjával Írországban él egy szívszorító fotót osztott meg a Facebookon.

„Koszonom szepen mindenkinek aki gondol/gondolt ram, apukamra, es a csaladomra. Rengeteg uzenetet kaptam amire idom es energiam sajnos most nincs hogy egyenkent valaszoljak. De tudjatok hogy minden uzenetet elolvastam es nagyon jol esik latni hogy mennyien a szivukbe tartjak aput”

- írta a képhez a lány.

A sportoló második házasságából két lánya maradt félárván, a 16 éves Kitti és a 13 éves Kincső. 

Közülük Kitti nagyon összetört, mert csak egy fekete képet posztolt Instagramon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás