promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
ByeAlex megtalálta az igazit? - egyre érzelmesebb az X-faktor mentora
Borítókép:  YouTube.com/ByeAlexittvan (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Cupido nyila eltalálta ByeAlex szívét? - Egyre jobban nyílik meg érzelmileg az előadó.

Sokan úgy tekintettek eddig az X-faktor mentorára, mint jégszívű zsűritagra, aki nem hezitál, ha kritikával kell illetni a versenyzőket vagy akár más celebeket az interneten. Múltkor például Sári Évit mamizta le, aki aztán reagált is a beszólásra, de ez nem igazán hatotta meg ByeAlex-et. Az elmúlt hónapok során azonban egyre inkább átalakult: a régi hideg és megtörhetetlen oldala szépen lassan átfordulni látszik egy kedves és gyengéd személlyé. Mi más lehetne ennek az oka, mint a szerelem?

Tavaly találta el őt Cupido nyila, aminek varázsa azóta is forrón izzik benne.

Egyszerűen oda van új szerelméért, a fiatal modellért. A követői meglepetésére, már több megható üzenetet is megosztott közösségi oldalán, amelyekben törődő oldalát is megmutatta - rácáfolva ezzel az eddig róla kialakult képre. Az előadó és barátnője elmondásuk szerint nem szeretnének bujkálni, ezért szilveszterkor meg is osztottak egy közös képet, de a lány arca csak nehezen volt kivehető. 

Ezúttal pedig egy instagram történetben osztotta meg ByeAlex egy közös pillanatukat, ahol egymáson fekszenek félmeztelenül. A következő szöveggel címezte meg a megosztást:

„Kitépném a szívemet is neked.”

Az énekes szokatlan megnyilvánulása arról árulkodik, hogy egyre mélyebb érzelmeket táplál barátnője iránt és a jég szépen lassan talán leolvad szívéről. A fiatal szerelmespárt számtalan bókkal árasztják el azóta. Most megtalálta ByeAlex az igazit?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás