promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Judy és férje többször táncoltak már a válás küszöbén - így billentek vissza az egyensúlyba
Borítókép:  YouTube.com/sztárportré (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Judy és 12 évvel fiatalabb férje többször eljátszottak a válás gondolatával - sok megpróbáltatáson ment keresztül a házaspár.

Judy és férje már hosszú ideje, több mint 12 éve házasságban élnek és imádják egymást. Az énekesnő első házassága válással végződött, de most úgy érzi, hogy teljesen kiteljesedett Balázs mellett. Bimbózó románcuk közös erőfeszítéseik gyümölcse: minden közös percet kiélveznek és aktívan éltetik a köztük lévő lángot. Minden héten legalább egyszer elmennek randizni, ahol csak kettesben vannak, még a mobiltelefonokat is kizárják. 

Judy elmondása szerint Balázs mellett végre nőnek érezheti magát, ami neki felüdülés, hiszen szüksége van a klasszikus női és férfi szerepek beosztására. 

Az énekesnő elárulta, hogy soha nem vágyott annál többre, mint ahogyan most él. Titkuknak az együttműködést nevezte meg és azt, hogy megtanulták egymást kezelni - mesélte

Azonban nem mindig volt a párkapcsolatuk ennyire felhőtlen és ragyogó. Náluk is akadtak nehézségek és fennakadások, amelyeknek olykor csúnya vége is lehetett volna. Habár a komoly összezörrenéseket mindig sikerült megbeszélniük, akadtak igen kényes esetek is.

Judy például teherbe esett két éve, de a 12. héten elvetélt és még műteni is kellett őt. Az az időszak mindkettőjüket megviselte, de ma is próbálnak pozitívan tekinteni a végkifejletre.

„Hisszük azonban, hogy valamiért, lehet egy betegség miatt, annak a babának nem kellett megszületnie. Ez a gondolat segített bennünket akkor és azóta is”

 mesélte a szomorú esetet az énekesnő, akinek egyébként már van egy kislánya, Maja.

„A másik, ami átsegített minket a nehézségeken a szereteten és józan észen kívül, hogy szép múltunk van. Az emlékeink mindig segítettek visszakanyarodni a közös útra”

- tette hozzá a Groovehouse énekesnője, Judy a párkapcsolatuk erősségeihez.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás