promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tökös képpel ünnepelte szülinapját a macsó sztár, a férfiasságát csak a térdeplő barátnője takarta
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Bizaardvark bokszolóvá vált színésze igazán botrányos fotót villantott.

Máris mozgalmas pályafutást mondhat magáénak Jake Paul, aki a 2016 és 2018 között készült Bizaardvark című vígjátéksorozatban vált híressé (Dirk Mann szerepét alakítva), majd 2019 legvégén profi bokszolóvá avanzsált.

Pedig még csak most januárban töltötte be a 25. életévét, amit – tőle nem szokatlan módon – egy botrányos fotóval ünnepelt. Paul ezen csupán egy baseballsapkát visel, a férfiasságát pedig csak az előtte térdeplő, szintén hiányos öltözetű barátnője takarja el.

Julia Rose amerikai modell kereken két éve a macsó sztár párja. A férfi az Instagramon jó néhány szülinapi kívánságot is felsorolt, például azt, hogy igyekszik minden nap egyre jobb lenni, illetve megpróbál hamarosan az űrbe is feljutni.

A sztár 18,6 millió követője persze ujjongva fogadta a polgárpukkasztó fotót. Akadt olyan vaksi is közöttük, akinek a figyelmét inkább a háttérben lévő autócsodák ragadták meg:

„Azta! Azok a verdák nagyon menők!”

– viccelődött egy hölgy, akinek a kommentje közel 2000 lájkot kapott. Más viszont azon aggodalmaskodott, hogy az Instagramot gyerekek is böngészik, ezért nagy felelőtlenség volt egy ilyen képet kirakni.

A barátnő Julia sem maradt adós a posztolással a jeles napon, a saját Insta-oldalán megható és bensőséges szavakkal köszöntötte élete párját:

„Köszöntelek azon a napon, amikor téged és a gyönyörű lelkedet ünnepeljük. Boldog szülinapot, kutyi-mutyi! Alig várom, hogy addig tömhesselek popcornnal és puszikáljam az orrodat, amíg 80 nem leszel.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás