promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nádai Anikó elárulta születendő kisbabájának a nevét, pedig még a nemét se tudják
Borítókép:  YouTube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A születendő baba nemét még nem tudják, de mindkét esetre választottak már nevet Nádai Anikóék.

Nádai Anikó sorra bombáz minket a meglepetésekkel. Először eljegyzéséről számolt be, ugyanis Hajmásy Péter romantikus helyszínt választott a leánykérésnek: a tengerparton nyújtotta át a gyűrűt Anikónak, de nem ment olyan zökkenőmentesen a megható esemény, mint ahogyan azt tervezte Péter. Az eljegyzési gyűrű kiesett a kezéből, amit aztán egy német turista vett fel, és viccesre fordult a történet, mivel a gyűrűt tartó ember térdelt le Anikó elé, aki szóhoz sem jutott – azt hitte, hogy egy showműsor része az egész.

A napokban pedig már az is kiderült, hogy kisbabát vár.

[[cikk1]]

Ugyan a gyermek neme még számukra is rejtély, a névválasztással nem  haboztak, hiszen már tudják a számukra legszimpatikusabb lehetőségeket. Az RTL Reggeli adásában mesélték el, hogy fiú érkezése esetén a családi hagyományokat követve, Hajmásy Péter Pál lesz a baba neve. Ha pedig lányuk születik, akkor a Hajmásy Hanna Eszter mellett döntenek majd. 

A páros kiemelte, hogy nekik tulajdonképpen az a legfontosabb, hogy egészséges legyen a gyermekük.

Az adásban azt is kifejtették, hogy Patrik – aki még Nádai Anikó előző kapcsolatából született – már tudja kistestvérének érkezését. Mindketten szerették volna, ha minél előbb megtudja az örömhírt, hogy őt is bevonják az eseményekbe és ne hagyják ki semmiből. Patrik szerencsére pozitívan reagált, és már ő is várja testvérének érkezését.

[[cikk2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás