promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lesifotó: Jennifer Aniston szoknyáját a bugyijáig szétfújta a szél, brutálszexi villantás a forgatáson Adam Sandler társaságában
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Éppen a magyarul elég furán hangzó Gyagyás gyilkosság második részét forgatják Adam Sandlerrel.

A Netflixen debütáló, és azóta is nagyon jó számokat hozó, habkönnyű komédia, amelybe beleojtottak egy nagy adag Poirot-novellát szexi köntösben, szóval a Murder Mystery (magyarul Gyagyás gyilkosság) annyira jól sikerült, hogy már forgatják is a második részét, és még az is megeshet, hogy ez után is több rész fog elkészülni Adam Sandlerrel és Jennifer Anistonnal. Hiszen a páros elképesztően jól működik a filmben, és még akkor is elviszik az alkotást, ha a forgatókönyv igazából nem is annyira jó, a film pedig egy idő után rendesen kiszámíthatóvá válik.

A Murder Mystery a Netflix történetében a legjobb nyitóhétvégét produkálta. A hype tehát nem véletlen.

Adam Sandler és Jennifer Aniston amúgy már nagyon jól működött A kellékfeleség című filmben is, amely talán az utóbbi évtized egyik legjobb Adam Sandler-filmje a kritikusok szerint is. Nem viszi túlzásba az adamsandlerkedést, nem kapsz 10 jó poén mellé 15 nagyon rosszat, egyszerűen nagyon jól megtalálta az egyensúlyt.

A Murder Mystery második részének forgatása már nagyban folyik Hawaii-n, és nemrégiben lesifotók is érkeztek a forgatásról, méghozzá olyanok, amelyek Jennifer Anistont éppen egy, a bulvárszakirodalom szerint kisebb Marilyn Monroe-pillanatban kapták el.

Fotó: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás