promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Nem tudom, mi a Majka sikerének titka” - Puzsér Róbert könyörtelenül reagált a rapper fenyegetéseire
Borítókép:  youtube.com/Puzsér Róbert (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Puzsér Róbert természetesen nem hagyta szó nélkül, hogy Majka megfenyegette őt.

Puzsér Róbert nemrég elég durva jelzőkkel illette Puskás Petit, de Majka hamar az X-Faktor mentorának védelmére kelt. A kritikus elég keményen visszaszólt a rappernek, ennek pedig egy csúnya fenyegetés lett a következménye, ugyanis Majka azt mondta Puzsér Róbertnek, hogy ha majd egyszer találkoznak, akkor megmutatja neki, hogyan is viselkedik egy „gengszterrapper” – ami nagyjából azt jelentheti, hogy ki fog osztani majd neki pár pofont, legalábbis Puzsér Róbert láthatóan így értelmezte az üzenetet.

A kritikus most az Önkényes Mérvadó című műsorában reagált Majka fenyegetéseire, és elmondta, hogy szerinte ez a balhé csak ürügy volt az előadónak, hogy végre beleálljon valami miatt:

„Én azt hiszem, hogy a Majka már rég tervezi, hogy beleáll ebbe a konfliktusba, csak hát a rá jellemző sunyisággal kivárta, hogy ne magát védelmezze, hanem, hogy ő a Puskás Peti megvédelmezésére hivatkozva álljon bele ebbe”.

Puzsér Róbert azt is elárulta, hogy nem egyszer került már fizikai összetűzésbe másokkal a véleménye miatt, miután elfogytak a „vitapartner” érvei, ezért tévesen gondolják egyesek, hogy majd egy veréssel „helyreteszik” őt – utána pedig azon elmélkedett, hogy ilyen viselkedés mellett vajon minek köszönheti Majka ezt a hatalmas népszerűséget:

„Őszintén nem tudom, mi a Majka sikerének a titka. Vagy legalábbis nagyon-nagyon régóta gondolkodom azon, hogy mit tud ő, amit az összes többi figura, aki próbálkozik azzal a szereppel - akár a könnyűzenében, akár a televíziózásban - mint a Majka, de nem vitte annyira, mint a Majka. Jobbak a képességei a Majkának? Tényleg jobbak a képességei? És azt hiszem, hogy nem”.

Puzsér Róbert végül megválaszolta a saját kérdését, és arra jutott, hogy Majka szűnni nem akaró haverkodása, „hajolgatása” az, ami kiemeli őt a közegből – és gyakorlatilag ez is a sikerének kulcsa, a folytonos kapcsolatépítés, meg persze egy bizonyos szintű „gátlástalanság”.

Itt lehet meghallgatni a teljes adást:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás