promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eszenyi Enikő visszatért régi önmagához? – Furcsa videókat osztott meg a színésznő
Borítókép:  YouTube.com/szférapéterfijudittal (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Eszenyi Enikő videóban üzent követőinek, akik közül sokan értetlenül álltak a színésznő megnyilvánulása előtt.​

Eszenyi Enikő önkéntes száműzetése után Kecskeméten kezdett tiszta lappal, ahol a Nemzeti Színházban tevékenykedik jelenleg. Közösségi oldalán rendszeresen oszt meg az általa rendezett darabbal, a Cirkuszhercegnővel kapcsolatban érdekességeket. A színésznő azonban az utolsó megosztásával feladta a leckét a követőinek, ugyanis zavarodottan állhattak egyesek a videó megtekintése után.

Eszenyi Enikő csupán egy 5 másodperc hosszúságú videót tett közzé Facebook-oldalán, amiben arcát teljesen eltakarva üzent – maszkot, szemüveget és zöld kabátot viselt, mögötte pedig egy graffitivel teli fal látható.

„Na, kedveseim, hol állok?”

- kérdezte Eszenyi Enikő a követőitől.

A bejegyzés alatt persze már be is indult az ötletelés: honnan tölthette fel a videót Eszenyi Enikő, és miért ez a furcsa, rejtélyes megjelenés? Egyesek Belfastra, Prágára vagy Berlinre tippeltek. Talán a legvalószínűbb válasz Berlin lehet, azon belül is a berlini fal állhat a valósághoz legközelebb. A színésznő és rendező ugyanis egy árulkodó nyomot is hagyott a leírásban: a pár emoji között feltűnik egy „free” felirat is, amiből a fal leomlásának eseményére gondolhatunk.

Aztán nem sokkal később érkezett a következő megosztás, amiben már meg is fordult a színésznő. Felette egy hidat láthatunk, mellette pedig egy folyót.

Talán mégsem külföldön jár, hanem fővárosunkban, a Dunánál? Vajon mi értelme lehet a találgatós játéknak? Bárhol is járjon Eszenyi Enikő, még semmit nem tudunk a kirándulásáról.

Az egykor agresszióval és verbális bántalmazással vádolt színházi igazgató lemondott a Vígszínház vezetéséről és Budapestet is elhagyta. Manapság vidéken tölti idejének nagy részét, ahol elmondása szerint ragyog, és remekül érzi magát. Meglepetésünkre állítólag még a munkatársai is kifejezetten kedvelik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás