promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tudod, hogy mi Britney Spears kedvenc étele? Eláruljuk!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Most megtudhatod, hogy mi Britney Spears kedvenc étele, de más érdekességeket is elárult. 

Britney Spears már túl van a negyedik X-en is, azonban gyámsági ügyére csak nemrégiben sikerült pontot tenni - köszönhetően nagy részben a #freebritney mozgalomnak. Nem sokkal a megrázó történések előtt azonban a híres amerikai énekesnő több kérdésre is válaszolt az Instagram oldalán. 

A rajongók már nagyon kíváncsiak voltak a kedvenc ételére, dalára, helyszínére, de az is kiderült, hogy ha három kívánsága lehetne Britney-nek, akkor mik lennének azok. 

„Oké, szóval egy csomó rajongóm sokat kérdezgetett kommentekben, én pedig figyeltem, szóval most megválaszolom minden kérdéseteket”

- kezdte az amerikai világsztár. 

Itt vannak tehát a válaszok. A legtöbben a kedvenc dalára voltak kíváncsiak, ami Britney saját dala, a Toxic. Hozzátette, hogy egyébként nem tudja mi a kedvenc dala az egész világon. A hely, amit a legszívesebben látogat Hawaii. Azon belül is van egy számára különleges hely a szigeten, ahol dzsungel is található és exotikus. Külön kiemelte, hogy szereti, hogy nincs ott sok ember és az óceán csodálatos.

„Oké, tehát mi a kedvenc ételem... Hát a hot-dog.. Chilis hot-dog!”

- árulta el Britney Spears.

Végül pedig az is kiderült, hogy ha lehetne három kívánsága, akkor a következőket kívánná: szeretet, boldogság és egy világnyi mennyiségű designer ruha.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás