promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes dolgot vallott be Sas József özvegye
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Komjáti Zsuzsa még mindig úgy érzi, mintha Sas József vele lenne.

Sas József anno 1976-ban talált rá élete párjára, Zsuzsára, akivel végig nagyon boldog házasságban életek.

Először csak munkakapcsolat volt köztük, de aztán a népszerű humorista rájött, hogy megtalálta a tökéletes nőt. A 11 év korkülönbség is teljesen eltűnt, mert mindenben meg tudták találni a közös hangot.

A Jászai Mari-díjas színművész évtizedeken át volt a Mikroszkóp Színpad művésze, majd igazgatója. Sas Józsefnek a színpad volt az élete, és hiába öregedett, ott sosem érezte ezt.

A humorista 2021. január 3-án ünnepelte a 82. születésnapját, aztán két hétre rá elhunyt, mert a szervezete feladta a harcot a koronavírussal szemben. A kabarék királya 2019-ben agyvérzés kapott, és sajnos ez is közbeszólt, hogy nem volt olyan erős a szervezete.

Komjáti Zsuzsának nehéz volt ez az időszak, de igyekszik feldolgozni ezt a veszteséget. Sas József felesége úgy érzi, hogy a párja továbbra is vele van.

„Való igaz, hogy egyedül vagyok ebben a nagy házban, de eszem ágában sincs elköltözni innen. Itt vannak az emlékeim, itt éltünk boldogan 42 hosszú éven át. Bármerre nézek, minden felidéz bennem valami szépet. A hálószobája és a ruhái is érintetlenül állnak, akárcsak a dolgozószobája. A nappaliban pedig központi helyen van Gyémánt László alkotása, amit Jóskáról festett. Minden reggel köszöntöm és minden este elbúcsúzok tőle, gyakran meg is simogatom. Szinte érzem a jelenlétét a falak között. Az utolsó két évünk gyötrelmes volt, hiszen gyakorlatilag huszonnégy órában ápoltam őt, még ha volt is segítségem. Ennek ellenére bármit megadnék azért, hogy ma is itt legyen velem..”

- nyilatkozta a Ripostnak Zsuzsa asszony a könnyeivel küszködve.

Sas József és a felesége 44 évig éltek boldog házasságban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás