promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rózsa György meghökkentő tényeket árult el a balesetéről - még járni sem tudott
Borítókép:  YouTube.com/tv13musorok (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A műsorvezető küzdelmes időszakon van túl - elárulta, hogy mi segített neki a gyógyulásban.

Az elmúlt ősszel megrázó balesetet szenvedett Rózsa György, műsorvezető és producer. Combnyaktörést szenvedett, ami még a járásban is meggátolta - mesélte el az RTL Reggeli műsorában, ahol azt is megtudtuk, hogy kedvenc szava a ''menjünk''. Az adásra már személyesen érkezett, így mára sokkal jobb egészségnek örvend.

„A mankó megtanít arra, hogy egy békés, nyugodt ember legyél. Én elhatároztam, hogy akármi is lesz meggyógyulok, végig csinálom”

- mesélte vidáman, mosolyogva György, akinek jelenléte a stáb többi tagját is feltöltötte.

Megnyerő és pozitív kisugárzása mit sem változott. Talán ez is nagyban hozzájárult a felépüléséhez a gyógykezelések mellett. Habár sikerült teljesen regenerálódnia, de hosszú hetekig járt rehabilitációra, amit nagy küzdelemként élt meg, legfőképpen türelemjáték volt számára. 

Beavatott minket a jövőre vonatkozó terveibe is, amik között szerepel például a könyvírás. A kézzel írott kötetbe az 56 éves televíziós pályafutásából is olvashatunk majd részleteket. 

Rózsa György 48 új ötlettel állt elő már, amiket meg is valósított a tévében! 

A Leg,leg,leg..., ezek közül az egyik általa legkedveltebb találmány volt, amit 17 éven keresztül sugároztak. Ezenkívül a Magyar elsők című sorozatot is ő találta ki - ezt tíz éven keresztül láthattuk a hazai televízióban. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás