Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Eladta az üvegbe zárt pukijait egy gyönyörű influenszer, és 62 milliót keresett velük

Eladta az üvegbe zárt pukijait egy gyönyörű influenszer, és 62 milliót keresett velük

Színes

Eladta az üvegbe zárt pukijait egy gyönyörű influenszer, és 62 milliót keresett velük

Színes

Promotions 09:39

A titok nyitja a bab és a tojás volt, amitől sokat tudott produkálni.

Amit megvesznek, azt eladom – gondolhatta a 31 éves Stephanie Matto, aki influenszerként csaknem 300 ezer követőt szerzett eddig az Instagramon. Egy ekkora táborral pedig kezdeni kell valamit, és a barnás szőke amerikai szépség okosan ki is találta, hogy mit.

Nem tudni, honnan merült fel az elgondolás, de Stephanie elkezdte árusítani az üvegbe zárt szellentéseit. Ennek a technikai nehézségeibe most ne folyjunk bele, a lényeg az, hogy a hölgy 200 ezer dollárt (vagyis 62 millió forintot) keresett a légből kapott ötlettel.

Most már felhagyott az iparral, mert állítólag rövid időre kórházi kezelésre is szorult a túlságosan megerőltető pukkantások miatt. Az orvosok EKG- és vérvizsgálatot is végeztek nála, mert komoly tüneteket érzett magán, de végül makkegészségesnek találták.

„Úgy éreztem, hogy stroke-ot kaptam, ezért most már befejezem. Azt hiszem, túlzásba vittem”

– ismerte be a hölgy, aki ezek után ingyen eregeti majd a levegőbe aranyat érő fuvallatait. Az ipart egyébként novemberben kezdte, vagyis két hónap alatt szellentett össze egy tekintélyes vagyont. Arról nincs hír, hogy a vásárlók milyen indíttatásból nyitották szélesre a pénztárcáikat.

Stephanie egyetlen üveget 1000 dollárért (azaz 310 ezer forintért) értékesített, de az ünnepek alatt féláron kínálta portékáját. Alig tudott lépést tartani az igényekkel, hetente 50 üveget is meg kellett töltenie, amit magas rosttartalmú étrenddel sikerült teljesítenie.

„A gázoktól éreztem azt az erős fájdalmat, ami miatt kórházba kerültem. Az orvosok azt javasolták, hogy változtassak az étrendemen, ez viszont az üzlet végét jelentette”

– sajnálkozott az influenszer. A titok nyitja a bab és a tojás volt, amit banános fehérje shake-kel turbózott fel. Ettől nemcsak sok, de átható szagú gázokat is produkált.

Borítókép: Profimedia