promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felismerhetetelenek? Íme Bud Spencer és Terence Hill ritkán látható, első közös filmje, amelyet a legtöbb magyar tuti, hogy nem nézett még meg
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A film, amelyet legalább egyszer érdemes megnézni egy-két kuriózumért.

A Magyarországon egyik legkedveltebb színész páros, Bud Spencer és Terence Hill összesen 18 filmben szerepeltek együtt, de ezek közül van egy, amely mégis kilóg kicsit a sorból, ez pedig az 1959-es Hannibál című nagyívű történelmi film, amelyben nincsen még közös jelenetük, illetve nem is a később oly ikonikussá váló művészneveiken szerepelnek.

A Hannibál akkor játszódik, amikor Róma óriási veszélyben van, mivel Karthágó ura már a kapuk előtt van, félő, hogy vége lesz a birodalomnak. Az események amúgy Kr. e. 218-ban kezdődnek, a filmben pedig már a legelején van egy óriási baki, amikor bemutatják nekünk a gigantikus Rómát. A felvételeken ugyanis már ekkor szerepeltetik a Colosseumot, amelynek az építése valójában csak Kr. u. 72-ben kezdődik.

Dehát a Colosseum nélkül Róma tényleg nem Róma.

A filmben Bud Spencer egy mellékszereplő, aki egy törzsfőnököt játszik, és ha nem tudnánk, hogy ő van elmaszkírozva, talán sosem gondolnánk, hogy a törzsfő szerepében Bud Spencer játszik. A filmben Terence Hill Quintilius néven szerepel, és egy római katonát játszik.

Ez a páros egyetlen olyan filmje, amelyben mindketten szerepelnek, de nem ők a főszereplők.

Bud Spencer így jelenik a meg a filmben:

Terence Hill pedig így:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás