promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Valami történt a magyar szépségkirálynő arcával, és ezt egyáltalán nem titkolja
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kárpáti Rebeka szerint ideje elhatárolódni a tökéletesség hajhászásától.

A médiaszereplők élete csupa fény, pompa és csillogás – legalábbis így gondolják sokan. Éppen ezért tiszteletre méltó, ha alkalomadtán valaki megmutatja, hogy ő maga is esendő ember, akinek meg kell küzdenie az élet adta kihívásokkal.

Így tett a szépségkirálynő és műsorvezető Kárpáti Rebeka is, aki novemberben szakított párjával, ám ez nem törte meg, hanem még eltökéltebbé tette. Hisz abban, hogy a magánélete ismét sínre kerülhet, és mellette persze folytatni tudja a karrierje építését.

A 27 éves szépség nemrég elárulta, hogy volna már kedve a babavállaláshoz, de csakis olyan partner mellett, aki épít, nem pedig leépít. Pár nappal ezelőtti Instagram-posztjában pedig (szintén a kitárulkozás és őszinteség jegyében) megmutatta, milyen is a bőre most a smink alatt.

„Tudom, ez nem szexi, de tessék. Bár a munkám velejárója a folyamatos »standby«-ban levés…, megfogadtam, hogy erről sokkal többet fogok kommunikálni, mert kell. Valamennyire már kezdünk elhatárolódni ettől a túlzott tökéletesség-hajhászástól itt az Instán, és szuper látni, hogy egyre több a body és mind positivity megmozdulás”

– fejtegette az egykori szépségkirálynő. Akit nemes és önzetlen cél vezérelt az önleleplezés során, ugyanis el akarja kerülni, hogy az őt követő fiatal lányokban téves kép alakuljon ki róla. A közösségi médiában szereplőkkel nem minden mindig szuper, szép és tökéletes, ezt szerinte nyíltan be kell vallani.

„Pár hete egy kicsit megmihálylottam lelkileg, szellemileg és fizikailag, ami ilyen szépen meg is jelent az amúgy – kopp, kopp, kopp – mindig sima arcbőrömön. Teljesen rendben van, ha néha nem vagy jól”

– nyugtatott meg mindenkit Rebeka, hozzátéve, hogy nem szabad az apróságokon rágódni, mert minden gondra van megoldás, és haladni kell előre a számunkra kijelölt úton.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás