promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elizabeth Hurley 200 ezer lájkot gyűjtött be egy szexi, bikinis terpesztéssel – fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztően szexi kép látott napvilágot.

A mostanában újra a filmezéssel is foglalkozó Elizabeth Hurley továbbra is elsősorban a szépségiparban utazik, az Instagram-oldala például az egyik legjobb bikini-bemutató oldal. Ez pedig a kontinens hideg féltekéjén néhanapján nagyon jól tud jönni, mivel télen is tele van olyan fotókkal, mintha a nyár el sem múlt volna soha.

Elizabeth Hurley most feltöltött szexi képe amúgy kapcsolódik a modell és színésznő legújabb filmjéhez is, amit a Karib-tengeren forgattak. A Christmas in The Caribbean amúgy egy tipikus romkom, a sztori is nagyon ismerős lehet már rengeteg filmből.

A film egy menyasszonyról szól, akit elhagy a férje az esküvő előtt, de a koszorúslányokkal elutaznak arra a nászútra, ahová a férjével sosem mentek el – és itt kezdődik a történet. A vége borítékolható, de valószínűleg 90 percig így is nagyon jól elleszünk vele.

Elizabeth Hurley most egy olyan képpel emlékeztetett minket a filmre, amelyet még a forgatás közben készítettek. Az általa viselt bikini teljesen testszínű, szinte úgy néz ki, mintha nem is viselne semmit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás