promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Lesz*phatnak” - Tóth Andi bikiniben tette helyre a támadóit, és még be is intett
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ismét egy botrányos poszttal jelentkezett Tóth Andi, aki láthatóan kicsit sem akarja visszafogni magát.

A Dancing with the Stars után sokan azt hitték, hogy Tóth Andi egy kicsit „megnyugszik” és visszább vesz a nyomdafestéket nem tűrő megnyilvánulásokból, de hamar kiderült, hogy erről szó sincs: a fiatal énekesnő ismét egy obszcén bejegyzést osztott meg, amiben a saját tavalyi teljesítményét dicséri, és még a rosszakaróinak is durván beszól, ráadásul bikiniben, miközben éppen a Karib-tengeren nyaral.

„Na most, hogy mindenki posztolt már valami nyálas újévi fogadalmat, én jövök. 2021 nem hozott szerelmet, nem hozott se békét se nyugodt perceket. Ellenben mély pontokat, depressziót, alkoholt meg mindent de. Őszintén kezdtem már feladni és elfogadni, hogy itt sosem lesz nyugtom. Sem az emberektől, sem a sajtótól, de még a »barátaimtól« sem. Fogalmam sincs hogyan, de magam mögött hagytam mindezt, és csak magamra koncentráltam, ebből mi lett? Az év legsikeresebb dala, az egyik legsikeresebb műsor aranyérme, kib*szott tömött tárca, egészségesebb szervezet és ami a legfontosabb, egy erősebb, kiegyensúlyozottabb Andi. [...] Akik meg jönnek ide b*szogatni a képeim alatt, hogy nem megérdemelt a fain autó vagy a több misis nyaralás, lesz*phatnak. Legalább ilyen sikeres évet szeretnék idén is”

– írta Tóth Andi.

Volt, aki kiakadt a híresség egyesek szerint kifejezetten nagyképű posztján, de úgy tűnik, hogy vannak neki lelkes támogatói is, ráadásul a sztárvilágból is akadnak olyanok, akik mellette állnak, ugyanis Rubint Réka egy szívecskével reagált Tóth Andi írására, Baukó Éva pedig ezzel az üzenettel kedveskedett neki:

„Szerintem így vagy jó! Kedvelem ezt az őszinte, szókimondó , önazonos amazont, aki mindemelett kib*szott tehetséges! Hajrà Tóth Andi”.

Itt lehet megnézni Tóth Andi bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás