promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült Tolvai Reni szörnyű titka? Az énekesnő reagált a rémisztő pletykákra
Borítókép:  YouTube.com/tolvaireniofficial (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Több követőnek is szemet szúrt a nagy zsák, amit Tolvai Reni egyik megosztásában láttak - kiderült mi volt az valójában.

Tolvai Reni igencsak aktív a közösségi média felületeken. Az énekesnő pár héttel ezelőtt bevállalta és „kés alá feküdt”, amit az is észrevehetett, aki eddig nem gondolta volna. Reni több képet is megosztott az edzőteremből, miután a beavatkozás után visszaszokott a régi kerékvágásba. De nem csak ez változott meg Tolvai Reni külsején: haja színét is barnára váltotta – de kiderült, hogy az csak paróka volt.

Új év, új külső, új Tolvai Reni – annyira új, hogy vajon még elvetemült dolgokra is képes lenne?

Ugyanazon a napon, amikor az edzőteremből bejelentkezett, több Instagram történetet is megosztott oldalán, amik csak egy napig láthatóak. Az egyik feltöltött videóban még az edzőterembe készült, éppen nyújtott a tükör előtt és felszerelésével mutatta, hogy készen áll a mozgásra. 

Ám valami más is kivehető volt a felvételről, amit több ember is kiszúrt: egy hatalmas zsák feküdt a tükör előtt, ami jócskán meg volt tömve. Érkezett hát azonnal a kommentek sokasága és mindenki egy következtetést vont le: Reni hullát rejtett el a házában. 

Persze az énekesnő hamar válaszolt is a poénos aggodalmakra és megnyugtatta a kedélyeket: 

„Többen írtátok, hogy hulla van e a zsákban. Csak a karácsonyfát nyírtam ki tegnap, de jó tudni, hogy így gondoltok rám”

- írta ki az előzőleg megosztott történetével kapcsolatban. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás