promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bugyi, melltartó, Iszak Eszti – ennyi kell a hét tökéletes lezárásához
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A modell-műsorvezető sűrű év végi programon van túl, amelybe a fehérneműre vetkőzés is belefért.

Iszak Eszti Miami szomszédságában, a szépséges Fort Lauderdale-ben töltötte az év végi ünnepek egy részét. A tengerparti várost Amerika Velencéjének is nevezik a kiterjedt és bonyolult csatornarendszerének köszönhetően.

A modell-műsorvezetőt egy alkalommal a vőlegénye, Gyurta Dani rávette, hogy ugorjanak át a Florida déli részén fekvő, egy órányira lévő Everglades Nemzeti Parkba. Az édesvízi mocsarak élővilágát bemutató hely – legyünk őszinték – eleinte nem igazán vonzotta Esztit.

„Ha van állat, amit nem szívlelek, az az aligátor és a krokodil, ennek ellenére a jobb oldalamon álló úriembernek sikerült rábeszélnie, hogy menjünk el az Everglades Nemzeti Parkba, mert óriási élmény – és igaza volt! Gyönyörű és izgalmas hely, olyannyira, hogy az ember közben félni is elfelejt (olykor-olykor)”

– mesélte a szőke szépség fellelkesülten, a bűnös úriemberen természetesen a párját értve. Szerencsére nemcsak hüllőket kellett egész nap nézegetniük, hiszen van arrafelé virginiai szarvas, floridai nyúl és floridai párduc is, a vízben pedig békés lamantinok úszkálnak.

Eszti a saját véleménye szerint szabályos krokodilvadásznak öltözött be, bár gyanítható, hogy a zöld top, a farmersort, a derékra kötött kockás ing, a kék sapka és a fél arcot eltakaró napszemüveg nem a leggyakoribb viselete a hüllővadászoknak.

A modell-műsorvezető először töltötte külföldön a karácsonyt, de nem is maradhatott addig, ameddig szeretett volna, mert egy munka (talán a később posztolt fehérnemű-fotózás?) miatt idő előtt haza kellett jönniük. A rövidebbre szabott vakációt ezért megtoldották egy ausztriai síeléssel.

„Nagy buli nem volt, ugyanis itt szigorúbbak a szabályok, este 10-kor zár minden, viszont ma síeltünk egy fantasztikusat! Illetve én újratanultam, mint minden évben. Érdekes a viszonyom a síeléssel: nagyon szeretek, de nem nagyon tudok”

– vallotta be őszintén Eszti, akinek 8 éve, 26 évesen volt először léc a lábán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás