promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Horváth Gréta férje nyíltan vállalja, ami történt - ez okozza válásukat
Borítókép:  YouTube.com/gretahorvath (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meggyes Dávid szerint ő nem kertelt, hanem igazi férfiként kezelte a helyzetet - mégis mérges és csalódott.

Horváth Gréta és férje, Meggyes Dávid két év házasság után elválnak - közölte nyilvánosan Gréta a közösségi oldalán. A megdöbbentő döntést Dávid hozta meg, aki már nem szeretne Gréti mellett maradni. A január 7-én kiderült hír óta már számos csavar is napvilágot látott a történetből. Egyes információk szerint ugyanis Dávidnak nyomós oka van arra, hogy elhagyja párját:

a Dancing with the Stars táncoslánya, Stana Alexandra személyében találta most meg a szerelmet.

A táncoslány nem igazolta, hogy ez valóban így lenne, de nem is ellenkezett. Horváth Gréta szerint már több nővel is beszélt, akik viszont beismerték, hogy Dávid bepróbálkozott náluk. A férfi arra kérte követőit, hogy az ügyben ne volt párját, hanem őt keressék fel kérdéseikkel.

Lett is ennek következménye: Dávid mérges lett és végül elszánta magát, hogy nyilatkozzon ő is az ügyben, mivel a hozzászólások egyre csak gyarapodtak.

„Mérges vagyok és csalódott. Nem szerettem volna a nagy nyilvánosság elé tárni a magánéletünk intim részleteit, úgy gondoltam, ezt nekünk kell megoldanunk Grétával. Hittem benne, hogy két intelligens ember ezt meg tudja beszélni egymás között. Én őszinte voltam, beleálltam a dologba, és – sok férfitársammal ellentétben – nem szépítettem a helyzetet” 

- fejezte ki álláspontját Meggyes Dávid.

Azt is hozzátette, hogy kapcsolatukban voltak boldog és nehéz időszakok is, de Grétát mindig is tisztelte annyira, hogy merjen odaállni elé és elmondani neki őszintén a helyzetet. Dávid sajnálja, hogy ez történt, de egy dolgot fontosnak tart kiemelni:

ő nem maga a patás ördög és párkapcsolatukhoz méltatlan ez a bánásmód.

Elmondása szerint nem akar és nem is akart soha senkit bántani, egyszerűen csak megváltoztak érzelmei. Horváth Gréta férje reméli, hogy a folytatást már négyszemközt el tudják intézni, mivel szerinte mindkettőjüknek ez lenne a legjobb.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás