Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Elképesztő baleset történt: vonat ütött el egy repülőt – videó

Elképesztő baleset történt: vonat ütött el egy repülőt – videó

Színes

Elképesztő baleset történt: vonat ütött el egy repülőt – videó

Színes

D. Szilvi 03:13

Vonat ütött el egy repülőgépet, miután lezuhant a vasúti sínekre Kaliforniában.

Durva baleset történt Los Angelesben. Egy Cessna repülőgép zuhant le a sínekre, majd egy vonattal is ütközött. 

A Reuters beszámolója szerint a helyi rendőröknek idejében sikerült kirángatni a pilótát a roncsból, így a többtonnás szerelvény csak a repülőgépet gázolta el. A Cessna nem sokkal a felszállás után zuhant le. Több rendőr is percekig küzdött, hogy kiszabadítsák a férfit a romok közül. Végül csak néhány méterre voltak a sínektől, amikor az elhaladó vonat darabokra szaggatta a gépet, a testkamerájuk rögzítette az egész esetet. 

"A gépnek nem sikerült a felszállás, és a vasúti síneken landolt egy forgalmas kereszteződésben. Csak másodpercekkel az ütközés előtt tudták a rendőrök megmenteni a pilótát"

- mondta egy szemtanú. 

A pilóta testét vágások és zúzódások borítják, de komolyabb sérülést nem szenvedett, az állapota stabil. A vonaton senki sem sérült meg. A szemtanúk körül szállt a törmelék, de nem talált el senkit sem.

A Los Angeles-i Rendőrkapitányság megdicsérte a tisztjeit, mondván, hogy „hősiességet és gyors cselekvést tanúsítottak azzal, hogy megmentették egy pilóta életét, aki kényszerleszállást hajtott végre a vasúti síneken”.

Szerencsés körülmény volt a balesetnél, hogy a rendőrök a közelben voltak, így azonnal a bajba jutott segítségére tudtak sietni. A romok eltakarításáig lezárták a kereszteződést.

Borítókép: Illusztráció/Profimedia