promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő baleset történt: vonat ütött el egy repülőt – videó
Borítókép:  Illusztráció/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vonat ütött el egy repülőgépet, miután lezuhant a vasúti sínekre Kaliforniában.

Durva baleset történt Los Angelesben. Egy Cessna repülőgép zuhant le a sínekre, majd egy vonattal is ütközött. 

A Reuters beszámolója szerint a helyi rendőröknek idejében sikerült kirángatni a pilótát a roncsból, így a többtonnás szerelvény csak a repülőgépet gázolta el. A Cessna nem sokkal a felszállás után zuhant le. Több rendőr is percekig küzdött, hogy kiszabadítsák a férfit a romok közül. Végül csak néhány méterre voltak a sínektől, amikor az elhaladó vonat darabokra szaggatta a gépet, a testkamerájuk rögzítette az egész esetet. 

"A gépnek nem sikerült a felszállás, és a vasúti síneken landolt egy forgalmas kereszteződésben. Csak másodpercekkel az ütközés előtt tudták a rendőrök megmenteni a pilótát"

- mondta egy szemtanú. 

A pilóta testét vágások és zúzódások borítják, de komolyabb sérülést nem szenvedett, az állapota stabil. A vonaton senki sem sérült meg. A szemtanúk körül szállt a törmelék, de nem talált el senkit sem.

A Los Angeles-i Rendőrkapitányság megdicsérte a tisztjeit, mondván, hogy „hősiességet és gyors cselekvést tanúsítottak azzal, hogy megmentették egy pilóta életét, aki kényszerleszállást hajtott végre a vasúti síneken”.

Szerencsés körülmény volt a balesetnél, hogy a rendőrök a közelben voltak, így azonnal a bajba jutott segítségére tudtak sietni. A romok eltakarításáig lezárták a kereszteződést.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás