promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puskás Peti mindenkit meglepett: így reagált Puzsér Róbert brutális beszólásaira
Borítókép:  Puskás-Dallos Peti / rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Puskás Peti igyekezett lezárni a botrányt, amibe nemrég Puzsér Róbert is páros lábbal szállt bele.

Nemrég nagy port kavart, mikor a Megasztár egykori zsűritagja, a szalámilopás közben tetten ért Bakács Tibor azt mondta, hogy az évekkel ezelőtt a műsorban induló Puskás Petinek nem volt személyisége, és sajnálja, hogy egy ilyen televíziós figura lett belőle, akit egyebek között az X-Faktor mentoraként is láthattunk. Viszont akkor alakult ki az igazi botrány, mikor az ország legkönyörtelenebb kritikusa, Puzsér Róbert is megosztotta véleményét a témával kapcsolatban, és hihetetlenül durva dolgokat mondott az énekesről.

Puzsér Róbert olyan kemény volt, hogy még Majka is Puskás Peti (vagyis pontosabban: Puskás-Dallos Peti) védelmére kelt – de most ő maga is reagált, ráadásul elég meglepő módon.

„Sokat gondolkodtam a napokban-hetekben, hogy vajon mit vétettem, hogy egy idősebb generáció megmondóembereinek célpontjává váltam , de ami talán fontosabb: szeretném megköszönni azt a rengeteg kedves gesztust, amit kaptam személyesen vagy üzenetben a családomtól, a barátaimtól, a kollégáimtól és tőletek...hogy voltak akik időt szántak arra, hogy nyilvánosan kifejezzék szeretetüket irántam , úgyhogy ezúton is köszönöm a feleségemnek, Alex és Majka barátomnak, régi cimboráimnak és ismeretlen ismerőseimnek, hogy úgy érezték a betyárbecsületük azt kívánja, hogy helyettem is megszólaljanak, még ha egy online térben zajló konfliktusba is keverednek ezáltal. Sok kéretlen feszültséget okozott ez számomra, de még több megható visszajelzést kaptam, amiért tényleg nagyon hálás vagyok mindenkinek! Szeretettel és köszönettel: Puskás-Dallos Peti”

– írta a The Biebers énekese.

Úgy tűnik, hogy Puskás-Dallos Peti nem alacsonyodik le olyan szintre, hogy dühösen fröcsögjön az őt ért kritika miatt, helyette egy jóval érettebb, kedvesebb utat választott: megköszönte az emberek támogatását, és inkább a pozitív dolgokra koncentrál – nagyon jól teszi, ráadásul erre nem sokan lettek volna képesek egy ilyen hatalmas balhé után.

Itt lehet megnézni Puskás-Dallos Peti posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás