promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szex közben tilos a nőknek lenniük felül az egyik amerikai államban
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

De nem ez a legőrültebb törvény, hiszen Washingtonban szinte lehetetlen elveszíteni a szüzességet.

A kislányos bájú, bár már 32 éves Emily Atack a tévéből és a mozivászonról is ismerős lehet a nézők számára, legutóbb például az Iron Sky: Támad a Hold című akciófilm második részében kapott szerepet.

A Paul McCartney-val is távoli rokonságban lévő, gyönyörű hölgy egyelőre nem házas, pedig számos hírességgel kapcsolatba hozták már. 2021 novemberében röppent fel a hír, hogy a focisztár Jack Grealish-sel kezdett el titokban randizgatni, de a dolog azóta sem fordult komolyra.

Emily azonban vidáman éli a szinglik életét, bulizni jár a barátnőivel, és néha pikáns posztokat oszt meg a közösségi médiában. Valahol felfedezett például egy táblát, amelyen a következő sikamlós szöveget olvashatjuk:

„Massachusettsben illegálisnak számít, hogy a nő legyen felül szex közben… De te most Londonban vagy!”

Ki tudja, kinek szánta ezt az üzenetet, talán éppen a Manchester City támadó középpályásának, aki még mindig nem szánta rá magát, hogy szakítson gyerekkori szerelmével, a modell Sasha Attwooddal. Ehelyett inkább több vasat tart a tűzben, Emily mellett a valóságshow-szereplő Chloe Brockett-tel is látták már randizgatni.

A vicces szövegű táblán említett massachusettsi törvény egyébként valóban létezik, sőt az USA északkeleti részén lévő államban a rodeóbohócokkal sem szabad szexelni, de csupán akkor nem (és ez jelentős könnyítés), ha lovak is jelen vannak a helyszínen.

Hasonlóan őrült amerikai szextörvény, hogy Coloradóban tilos alvó nőket megcsókolni, míg Iowa állam egyik településén nem szabad rákacsintani az ismeretlen hölgyekre. Indianában is szigorúak a férfiakkal, aki ugyanis „hajlamos” másokkal csókolózni, az nem viselhet semmiféle arcszőrzetet.

A Minnesota állambeli Alexandriában szintén igyekeznek megvédeni a gyengébbik nemet a férfiak durvaságától. A férjeknek ugyanis tilos szexet kezdeményezniük, ha a leheletük hagymától vagy szardíniától bűzlik.

A legkülönösebb törvényt azonban kétségkívül a főváros környékén hozták. Washington államban illegálisnak számít egy szűzzel lefeküdni, még a házasságkötést követően is. Aki tehát érintetlennek születik, az az is marad örök életére – hacsak el nem költözik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás