promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Radics Gigi őrülten szexi az új klipjében – így tudta formába hozni magát az anyuka
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az énekesnő és Király Viktor összeálltak, és Gigi mesélt arról is, hogyan tudott megszabadulni a plusz kilóktól.

Még tavaly október elején született meg Radics Gigi és párja, Mikus Áron első gyermeke. A fiatal énekesnő nagyon szerette volna, hogy természetesen úton szülje meg a kislányát, de az orvosnak végül a császármetszés mellett kellett döntenie.

Radics Giginek nem ment olyan könnyen a fogyás, mint néhány szerencsésebb modellnek. Nem rég megjelent az új klipje, amiben Király Viktorral közösen szerepelnek – elmondása szerint ez az első megjelenés, ahol végre elégedett az alakjával a szülése óta.

„Persze az állóképességemet, az edzettséget még lehet javítani, a diétát viszont szigorúan betartom, körülbelül 30 kilótól szabadultam meg saját erőmből, kitartással. Mindig van hová fejlődni, de nagy utat tettem meg és nem volt egyszerű”

- nyilatkozta a Blikknek az énekesnő.

Giginek rengeteget segített az, hogy változtatott az étrendjén, amiben igyekezett kerülni a szénhidrátokat. Nem trendi diétákat követett, hanem kitapasztalta, hogy mi a jó a testének.

„Szerencsére egyre több olyan egészséges finomságot el tudok készíteni, amit én is ehetek, így könnyebb a diéta”

- tette hozzá az előadó.

Radics Gigi nagy fába vágja a fejszéjét idén, mivel közeledik a GIGI10 koncertturné, aminek az első állomásait hamarosan bejelenti.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás