promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Köllő Babett a Dunát bámulta, mi viszont nem tudjuk levenni szemünket a feszes combjáról
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A luxusfeleség megint olyan képet posztolt, amit érdemes lenne kitenni a falra.

Lassan indul be az év a magyar celebek számára, sokan posztolnak még mindig lazítós-feltöltődős képeket. Köllő Babett például a Halászbástya szomszédságából, a Hilton szálló ablakából jelentkezett be nemrég.

A szőke színésznő nyilvánvalóan bombaformában volt, pedig csak egy zöld pulcsit és egy valószínűtlenül rövid szoknyát (vagy nadrágot) viselt. Férfi legyen a talpán, aki ebben a helyzetben kizárólag a panorámában tud gyönyörködni.

„Legszebb kilátás! Régebben nem tudtam volna elképzelni, hogy csak nézek ki a fejemből, és csendesen bámulok egy szép tájat. Mára rájöttem, hogy ez tölt fel! És képes vagyok csendben maradni. Aki ismer személyesen, tudja, hogy ez nagy szó!”

– tárulkozott ki őszintén a luxusfeleség. Persze, csak képletesen, bár a kommentelők egy része többre tartotta a laza eleganciával felöltözött színésznő látványát, mint a téli Budapestét.

„Ilyen gyönyörű lábakat ritkán lát az ember!”

– tapintott rá a lényegre egy férfi hozzászóló, aztán a következő posztból azt is megtudhattuk, minek köszönheti Babett a formás, kimunkált combjait. Azon a képen már olyat terpeszt és pucsít nekünk, hogy a lélegzetünk is elakad tőle.

„Év eleje van. A fogadalmak ideje. Sokan le szeretnék adni az ünnepek alatt felszedett pár kilót, sokan évek óta küzdenek, sokan formálódni szeretnének, de egy dologban kiegyezhetünk: mindenki változtatna magán. A január pedig egy jó kezdés minderre!”

– indokolta meg a szőkeség azt, hogy miért sanyargatja máris magát. Ő persze ezt nem érzi önkínzásnak, hiszen osztja a régi igazságot, miszerint a sport és az egészség kéz a kézben járnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás