promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Voksán Virág újabb szépségversenyen vett részt - most azonban nem egyedül indult
Borítókép:  YouTube.com/Liluland (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Voksán Virág már megfordult jó pár szépségversenyen, ezúttal viszont egy kicsit másképpen zajlott az esemény.

Voksán Virág rutinos a szépségversenyekre való felkészülésben - kétség sem fér hozzá. Most azonban nem magát kellett felkészítenie, hanem kiskutyáját, akivel benevezett az FC European Dog Show nevezetű kutyaszépségversenyre. A nagy kihívás előtt Virág így nyilatkozott

„Teddykével már több mint 1 hónapja készülünk az FCI European Dog show-ra (Hungexpo), ahol 57 országból több mint 16.000 kutya versenyez majd a legjobb címért!”

Virág elmondása szerint ez már Teddyke második versenye, így még van hová fejlődnie - talán ez így elsőre túl nagy falat volt neki. A mostani nevezések és felkészülések inkább azért zajlottak, hogy hozzászokjon a hajtáshoz és a környezethez. 

„Úgy kell elképzelni ezt a komoly versenyt, hogy nem mindegy, hogy csak kisétálsz a pórázon a kutyával. Itt felvezető póráz van, ami egy teljesen más póráz, mint amit az utcán teszel a kutyára. Plusz nem mindegy, hogy sétál a kutya, nem mindegy, melyik kezedben tartod ezt a pórázt, illetve nagyon komolyan ki kell tartani a pózt, amikor a bíró vizsgálja a kutyust. Nem mindegy, hogy áll a lába, hogy tartja a fejét, és azért van, hogy percekig mozdulatlanul kell maradjon a kutya”

osztotta meg gondolataid Voksán Virág, aki azt is elárulta, hogy Teddyke még nem mindenben teljesít kimagaslóan, van hová fejlődnie. 

A kutyuska most még csak a kölyökmezőnyben indulhatott korából adódóan - hiszen még csak 8 hónapos. Virágnak és párjának Teddykén kívül még 4 másik kutyája van, akik a karácsonyi fotózásokra is elkísérik őket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás