promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rihanna pozitív szemlélettel kezdte az új évet - van is rá oka!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hogyan tekinthet vissza Rihanna az előző évre és miért kezdi hatalmassal önbizalommal az ideit? 

Egy nagy adag önbizalommal kezdte az idei évet Rihanna. Nem is csoda, hiszen 2021 számára rengeteg sikert hozott: milliárdossá vált, minden idők leggazdagabb énekesnőjévé avanzsálták, sőt mi több, Barbados nemzeti hősének is kikiáltották. 

A világsztár szárnyal felfelé, előadói karrierje mellett két másik iparban is a csúcson hasít: fehérneműket és szépségápolási termékeket is árusít. 

Az előző évet a Savage X Fenty nevű fehérnemű-kollekciójának bordó színű újévi szettjének hirdetésével zárta a közösségi oldalán. Csábító tekintetével és szexi formájával bűvölte a követőit. A márka fő jellemzője 2022-ben továbbra is a vadság lesz. Kétség sem fér hozzá, hogy ebben a lilás-árnyalatú darabban vadul fest az énekesnő.

A megosztásainak egyikéből azt is megtudtuk, hogy az elmúlt évben Rihanna kihasználta a ránehezedő nyomást és a saját malmára tudta hajtani a vizet:

„Amikor valóban eleget tettél az újévi fogadalmadnak

- írta ki posztjában. 

Minden bizonnyal jogosan indítja ekkora magabiztossággal 2022-t Rihanna, valószínűleg belülről érkező ragyogása hajtja őt most előre. Reményeink szerint ez a ragyogás hamarosan újabb zenei alkotásokat is szülni fog. 

[[kod2]]

[[cikk1]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás