promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Britney Spears meztelen képeket rakott ki magáról, 20 éve erre várt a világ!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Britney Spears szinte teljesen pucéran mutatta meg az embereknek, hogy milyen jól érzi magát végre szabadon.

Britney Spears 1998-ban robbant be a köztudatba a „...Baby One More Time” című gigaslágerrel, amivel egy új zenei korszakot indított, és végül ő lett a modern idők első igazi popsztárja, akinek az élete kéz a kézben járt a média folyamatos figyelmével és az emberek rémisztő rajongásával. Az énekesnő sikert sikerre halmozott, majd pár évvel ezelőtt összeomlott, és sokan őrültnek bélyegezték őt – de mostanra összeszedte magát, kitört a béklyóiból és végre azt csinál, amit akar.

„A szabad női energia még sosem volt ilyen jó érzés”

– írta Britney Spears a bevállalós fotókhoz, amiken nagyjából egy harisnya kivételével anyaszült meztelenül láthatjuk őt, ezzel pedig valószínűleg sok hűséges hódoló álma teljesült.

A világsztár posztja rengeteg támogatást kapott, mivel sokan kiállnak mellette, mióta bemutatták a viszontagságairól szóló dokumentumfilmet, amiben mindenki megtudhatta, hogy milyen hányattatott sorsa volt Britney-nek, és mennyire durván kontrollálták őt az eddigi élete alatt – nem csoda, hogy nem bírta az idegrendszere azt a hatalmas nyomást.

Britney Spears a dögös posztjával most végérvényesen bebizonyította, hogy ő egy szabad nő, aki tényleg bármit megtehet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás