promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puskás-Dallos Boginak már alig kellett volna ledobnia valamit, hogy teljesen meztelen legyen
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az ünnepek jó részét otthon töltötték a férjével, mert féltették a kutyusukat a petárdák zajától.

Nem megy a szomszédba egy kis merészségért Puskás-Dallos Bogi, ha egy kihívó fehérneműben kell megmutatnia csodás testét. Ez a látványt már rég nem csak újdonsült férje, Puskás-Dallos Peti élvezheti kizárólagosan.

A csábos mosolyú énekesnő a múlt év utolsó napjaiban vett sötét bugyit és melltartót, hogy egy fonott karosszékben üldögélve prezentálja, miként feszülnek rajta a limitált, ünnepi fehérneműk. Aztán a kutyusukat is az ölébe vette, amitől a kommentelők zöme egyszerűen olvadozni kezdett.

A szilveszter egyébként az Instagram tanúsága szerint csendesen telt a Puskás-Dallos családban. Az álompár tavaly augusztusban házasodott össze, és eddig nem igazán volt jellemző rájuk a visszafogott ünneplés, de ennek most megvolt a maga nyomós oka.

„Mivel Mimóka itthon rettegett már az első petárdadurranástól, itthon maradtunk, és összedobtam a legnagyobb szilveszteri playlistet a @thebiebersofficial spotify-ra! A feleségem eléggé éli! Szeretlek @dallosbogi!”

– leplezte le Peti azt, hogy a kutyájukra való tekintettel döntöttek az ideiglenes remeteélet mellett. Persze, otthon sem unatkoztak, azt a videót például mindketten feltöltötték, amelyen Bogi úgy rázza Jennifer Lopez Let's Get Loud című számára, mintha nem lenne holnap.

Az otthoni parti után az énekesnő arról sem feledkezett meg, hogy rajongóit az Egyedül klipjével köszöntse az újév alkalmából. A YouTube-on már megtalálható a teljes videó, és az ígéret szerint hamarosan érkezik a Spotifyra is.

Bogi nagylemezéről 5 dalt már meghallgathattak a rajongók, sőt nemsokára a teljes lemezt is megkaparinthatják maguknak. A törékeny alkatú sztár szívbemarkolóan őszinte szövegeket és szerelmes dalokat ígér.

A párnak végül a szabadtéri lazulásról sem kellett lemondania, hiszen sikerült eljutniuk egy jó kis wellnessezésre. Nem a világ másik felére, csak ide Nyíregyházára, ahol Boginak – saját bevallása szerint – mindig boldog a szíve.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás