promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emma Watson megdöbbentő vallomást tett a Harry Potter forgatásáról
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Most kiderült, hogy mi zajlott le valójában Emma Watson-ban, amikor a Harry Pottert forgatták. 

Mostanában mutatták be Visszatérés a Roxfortba című jubileumi alkotást a Harry Potter 20. évfordulója alkalmából. Az HBO dokumentumfilmjéből nem csak az derült ki, hogy milyen trükköket alkalmaztak akkoriban a filmes elemek megvalósítására, de a színészek közötti viszonyokról is szó esett:

Többek között a Hermionét alakító Emma Watson számolt be érzéseiről. A filmben a színésznő elárulta, ugyanis hogy beleszeretett Tom Feltonba.

A szerelem azonban nem bontakozhatott ki, mert Tom három év előnyben volt Emmánál. Sokkal inkább tekintett rá húgaként, mint egy potenciális partnerként. A színésznő elmesélte, hogy az egyik érdekes feladatuk során hogyan ébredt fel benne a láng. Az utasítás az volt, hogy Istent rajzolják le, ahogyan szerintük kinéz. Tom akkor egy gördeszkás lányt ábrázolt sapkában. 

Nem is tudom hogy mondjam – egyszerűen beleszerettem.” 

- mesélte Emma Watson.

Ezután minden egyes forgatási napon Felton számát leste és szíve gyorsabban dobogott, ha látta kiírva. Tom elárulta, hogy tisztában volt a színésznő iránta táplált érzelmeiről és szándékosan védekezett ellene, hogy ne történjenek komplikációk. 

Mindig is nagyon kedves volt számomra, és ez a mai napig tart

-osztotta meg érzéseit Felton, amit egyfajta testvéri kötődéshez hasonlít.

Emmával mindig is szerettük egymást, tényleg”.

Érdekesség, hogy Emma legelső szerelme Tom vol. Annak ellenére, hogy viszonzatlan volt, mindvégig barátok maradtak és azok is a mai napig.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás