promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Totálisan felismerhetetlen lett? Így néz ki most a Hatodik érzék angyalarcú gyerekfőszereplője - videó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A film már 23 éves, Haley Joel Osment pedig felnőtt.

Az 1999-es egyik legnagyobb dobása volt a Bruce Willis főszereplésével és M. Night Shyamalan rendezésében elkészült Hatodik érzék című film, amely rövid idő alatt filmklasszikus lett, egy popkulturális sarokpont, amelyért generációról generációra milliók rajonganak. 

A film nagyszerűségét a szakma is elismerte, végül hat Oscar-díjra és két Golden Globe-díjra is jelölték.

Mégis mi történt azóta a film egyik sztárjával, a kis Cole Seart alakító Haley Joel Osment-tel?

Ő még Magyarországon is sokaknak ismerős lehet több filmből is, mivel például ő játszotta az A.I. - Mesterséges értelem valamint A jövő kezdete című filmek főszerepeit is, utóbbiban a zseniális Kevin Spacey mellett alakít nagyot.

Joel 1988. április 11-én született, így idén tölt majd be a 34. életévét. Csupán 4 éves volt, amikor már reklámokban is szerepelt, az arcát egy Pizza Hut reklám tette nagyon ismertté az Egyesült Államokban, majd nem sokkal rá már egy sorozatban, a Thunder Alley-ban szerepelt 1994-ben és 1995-ben. Később a Forrest Gump-ban is feltűnt egy rövidke időre.

Joel most is aktív, rengeteg filmben láthatjuk őt mellékszereplőként, többek között Zac Efron mellett feltűnt a Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány című filmben is.

Így néz ki most a Hatodik érzék főszereplője:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás