promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szegénységben, lepukkant környéken élt a kreol bőrű szexistennő, aztán rájött a kézenfekvő megoldásra
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A helyzete villámgyorsan megváltozott, ma már nem jelent gondot egy puccos nyaralás vagy egy új autó.

A gyönyörű, kreol bőrű Manuela Mosca sokáig a közép-angliai Sheffield egyik leglepukkantabb, bűnözőktől hemzsegő környékén élt egy olyan házban, amelyet a település bocsátott a rendelkezésére, kedvezményes áron.

Mivel szó szerint nélkülözött a párjával, egyszer összedugták a fejüket, és rájöttek, hogyan tudnának változtatni a sorsukon. Vállalkozni kezdtek, mégpedig – ha fellengzősek akarunk lenni – a divatipar felé fordultak. Egészen pontosan

használt ruhákat árultak a kocsijuk csomagtartójából.

Ma már saját ruhamárkával rendelkeznek, és hírességeket öltöztetnek. Szó szerint a semmiből feltörve váltak gazdaggá, és a közelmúltban megnyitották az első butikjukat Sheffield legnagyobb bevásárlóközpontjában.

Manuela márkája a Sorelle UK nevet viseli, és nagyot lendített a népszerűségén, hogy az ottani Love Island valóságshow résztvevői is szívesen viselik a ruháikat. A nőnek és párjának három év alatt sikerült felépíteniük az álomotthonukat is, ahová már a gyerkőcükkel költözhettek be.

Az egész történet még 2014-ben indult, amikor használt ruhákkal kezdtek el üzletelni. A titkuk az volt, hogy az egyes darabokat újrahasznosították, átalakították, és így a vevők körében keresettebbé váltak az egyedivé tett cuccok.

Hamar kialakult egy széles vásárlói bázisuk, a várostól bérelt házuk pedig lényegében raktárrá változott át. A hűséges vevőkre alapozva kézenfekvőnek tűnt, hogy Manuela saját márkát alapítson. A nő addig egy nightclub programszervezőjeként dolgozott, de felmondott, míg a férje, Jamie vakolóból kereskedelmi igazgatóvá lépett elő.

Sohasem gondolták volna, hogy Sheffield egyik ikonikus bevásárlóközpontjában is terjeszkedni fognak, de így történt. A gazdagságukat nem szégyellik, szívesen posztolgatnak a közösségi médiában arról, hogy éppen merre nyaraltak, vagy milyen autót vettek. Manuela még 8 hónapos terhesen is elutazott tárgyalásokra, hogy a vállalkozásuk megállás nélkül pörögjön.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás