promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kylie Jenner igencsak kikerekedett - újév alkalmából különleges fotón mutatta meg magát
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nincs is szebb, mint egy gömbölyödő pocak - gondolta Kylie Jenner, így az idei év kezdetén meg is lepett minket sajátjával.

Az elmúlt időszakban egyre ritkábban oszt meg tartalmakat Kylie Jenner, de sokan felkapták a fejüket az újévi posztjára, amit lájkoltak, osztottak is rendesen. Hát van szebb egy várandós kismamánál? Kylie Jenner szerint meg kell mutatni ezt a csodálatos időszakot is kendőzetlenül. 

A reality show-k által ismertté vált amerikai nő már közel 300 milliós követőtábornak örvend, így továbbra is az Instagram egyik legnagyobb sztárja, viszont az első terhessége miatt elapadtak a bejegyzései. Utoljára még november elején láthattuk – akkor Kendall Jenner szülinapja körül volt igazán tevékeny a közösségi médiában –, ezúttal pedig szilveszter éjszakáján osztott meg magáról egy képet. 

A leírásban visszaemlékezett az elmúlt évre: áldásokat és szívfájdalmakat emlegetett a 2021-es időszakból. 

„Kívánom, hogy az új év tele legyen sok szeretettel mindannyiótoknak, és remélem, mindenki biztonságban lesz és egészséges marad”

- címezte szavait rajongóinak a sztár. 

A különleges szavak pedig egy csodálatos fotóval is párosultak, amin Kylie Jenner hatalmas pocakjával látható. Második gyerekének születését tavaszra jósolták, de gömbölyű hasából ítélve az sem lenne meglepetés, ha már hamarabb megérkezne a kicsi. 

Kylie Jenner képe itt tekinthető meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás